Gratuluję nabycia kolejnego drzewka. Uwielbiam drobnolistne wiązy zwłaszcza w momencie, kiedy się pojawiają młode listki (są cudnej urody). To najdłużej trzymające liście drzewo w moim ogrodzie. Opadają dopiero w grudniu.
Kaśku - jesteś ostatnio moją Wielką Inspiracją Chociaż w sumie od początku zawsze nią byłaś
Ale moje ostatnie zakupy to prawie 100 procent zgapiania od Ciebie
Dzwonki dalmatyńskie posadzone, przetacznik goryczkowaty w doniczkach na tarasie czeka
A dziś - no wielkie olśnienie Od prawie dwóch lat myślę co posadzić zamiast śp. Jordana. Lista była średnio długa, zdecydować się nie mogłam. Małżonek mnie pilił, że mam myśleć. No to dziś wymyśliłam, że jednak Geisha
Obdzwoniłam stacjonarnie CO w promieniu 100 km - niet. No to jak niet to net Co przyjdzie - zagadka
Buziaki wielkie
Do tego wiąza wzdychałam za każdym razem gdy April go pokazywała. Nie widziałam dla niego miejsca u siebie. Ale po wykopaniu z tej rabaty miskantów miejsce się znalazło .
Czytając to co piszesz, jeszcze bardziej cieszę się z zakupu .