Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Sebek 22:13, 30 lis 2011

alinak napisał(a)
Ela - logicznie rzecz biorąc powinny krety już być w niebie . chyba zastosuję , bo cos mi podpowiada że u ciebie już kopca nie zobaczysz ........przynajmniej nie w tym miejscu

Myślisz, że trafią do nieba za takie uprzykrzanie życia ?
Elfik 22:21, 30 lis 2011

Masz rację Sebek. Mnie uczyli, że za grzechy idzie się do piekła. Ale ja ich nie chcę tam wysyłać... Niech sobie idą, idą, idą... ...w cholerę! To bardzo abstrakcyjne miejsce, ale zdecydowanie poza granicami mojej posesji! Kretom na drogę mówimy: "cześć!" Broń Boże "do widzenia!...
Krysia - nie pluj w monitor...
monteverde 22:47, 30 lis 2011

Eni 10:22, 01 gru 2011

Poziomka napisał(a)

Witaj Elu
Wspaniale zrelacjonowałaś tworzenie ogrodu, masz niesamowity dar opowiadania i lekkie pióro, pisz jak najwięcej .

Eni, czy Ty jesteś tą Irenką, którą mam na myśli??? Bo serducho mi podpowiada, że TAK!!!
A lekkie pióro mają tu wszyscy! Zajrzyj do wątków, jak pęcznieją!!!

Też czuję ,że to nasza Irenka.
Serdeczności Jasia

Zdemaskowały mnie a ja myślałam, że uda mi się cichaczem podczytywać Wasze wątki

Elu, już dawno nikt mnie tak nie rozśmieszył, zdesperowana kobieta zrobi wszystko ratując swoje królestwo.
badara 11:35, 01 gru 2011

Irysek ?
Elfik 13:23, 01 gru 2011

Irenka - Irysek nasz kochany - a jakże...
Gosia 22:02, 01 gru 2011

Przeczytałam wszystkie strony i... I wstyd się przyznać, zapomniałam jak wygląda Twój ogród, muszę wrócić do pierwszych stron i sobie przypomnieć. W życiu natomiast nie zapomnę Twoich lekkich, śmiesznych, podszytych lekkim tonem ironicznym, takim jaki najbardziej lubię, tekstów. Kobieto Ty naprawdę powinnaś książki pisać. Uśmiałam się jak rzadko kiedy, a teraz wracam obrazki pooglądać.
Gosia 22:07, 01 gru 2011

Już sobie przypomniałam, wystarczyło zerknąć na pierwsze zdjęcia. Zachwycona jestem Twoimi hortensjami, o takim obfitym kwitnieniu to ja tylko pomarzyć mogę.
Elfik 22:22, 01 gru 2011

Gosiu miła - strasznie mi pochlebiasz, ale ja z polskiego miałam 4-kę. A pisanie wypracowań domowych (dziś to się chyba nazywa "rozprawka"? ) było dla mnie torturą. Aby zwiększyć pojemność moich wypocin p i s a ł a m s z e r o k o ... , a jeśli miałam to przeczytać głośno, mówiłam w o l n o, żeby dłużej trwało...
Co do ogrodu, nie zapamiętuj sobie tak bardzo jego wyglądu, bo on się zmienia z dnia na dzień i przestaje w ogóle mieć wygląd. Krety ciężko na to pracują. Po półtora dnia przerwy rozpoczęły nową kampanię rycia. Przez ten czas chyba odbywała się u nich narada, gdzie ryć. Inteligentne są: przeniosły się tam, gdzie wąż do zaczadzania nie sięga...
A gdzie Twój ogródek???????????
Krys 13:18, 02 gru 2011

Elu strasznie mi przykro ,że te krety dają się we znaki.Wiem ,że już wszystkie metody wypróbowałaś.Szkoda ,że tak daleko mieszkasz mój Hiro by załatwił te krety ,ale pewnie i coś jeszcze też .Uwielbiam czytać Twoje teksty i mam w pogotowiu chusteczkę ,aby nie pluć od parskania śmiechem ekranu .