Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

Mala_Mi 08:28, 04 sty 2015

Aldonko.. jedna zaleta, że dopiero teraz pokazujesz fotki, że coś nowego do obejrzenia Brakuje nam teraz kolorów......
Niedługo wpadnę oglądać foty z Angielskich ogrodów, mam nadzieję, że też tam wstawiłaś swoje fotki Zostawiłam sobie oglądanie na zmęczenie zimowe....
mira 09:00, 04 sty 2015

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Te kaliny też u mnie tak miały a na dodatek angielska nie chciała do grudnia spuścić liści. Chyba znów kupię ognika bo 2 mi wymarzły ale jak zimy będą lekkie to może warto.

pozdraiam
Pszczelarnia 10:11, 04 sty 2015

Aldono, dopytam o ten dzban w ogrodzie. Czyje to dzieło? Bardzo duży.
aldonaz 22:38, 05 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
Aldonka gdzie Ty się podziewałas???? Tyle osób przybyło na forum że juz nie zdąża się zaglądac do tych co rzadko bywają. Piękne zdjecia choinek i rudego kota.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech bedzie lepszy od dotychczasowych. Buziaki.

Bożenko, dużo pracy i obowiązków. Masz rację - jak się rzadko bywa na forum, niewiele osób zagląda. W listopadzie odeszła moja ukochana mama, więc sądzę, że następny rok powinien być lepszy. Dziękuję za życzenia i pozdrawiam.

Bogdzia 22:40, 05 sty 2015

Aldonko tak własnie pomyślałam ale juz nie chciałam pytac.Wiem jak to boli. Wspólczuje.
aldonaz 22:41, 05 sty 2015

Karol99 napisał(a)
piękne te jesienne fotki

Witam w moim ogrodzie i pozdrawiam

aldonaz 22:50, 05 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Witam sie miło sliczne fotki jesiennego ogrodu i to co bardzo lubie a co do kwitniecia pozna jesienia to tez jestem zaskoczona i przerazona ...to moj pierwszy sezon zimowy i panikuje jak cos sie pojawia

Miałas piekne ozdoby swiateczne a kocica cudna to chyba kocur jednak ;

Ogród masz cudny róze tulipany oj a to moj hicior ciemiernik odkryłam go dopiero na ogrodowisku i juz sie bie moge doczekac az go zasadze

Witaj, to kocica Cynamonka. Tu w zimowej szacie

Ciemierniki warto mieć. Obficie się wysiewają, więc po kilku latach można nimi obsadzić cały ogród. Pozdrawiam
aldonaz 23:00, 05 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Aldonko.. jedna zaleta, że dopiero teraz pokazujesz fotki, że coś nowego do obejrzenia Brakuje nam teraz kolorów......
Niedługo wpadnę oglądać foty z Angielskich ogrodów, mam nadzieję, że też tam wstawiłaś swoje fotki Zostawiłam sobie oglądanie na zmęczenie zimowe....

Spróbuję zrobić przegląd ogrodu od wiosny - kolorów nie brakuje w moim jarmarku. Co do angielskich ogrodów zamieściłam parę fotek. A to asterek od Ciebie. Już rozrośnięty więc chyba mogę podziękować

aldonaz 23:13, 05 sty 2015

mira napisał(a)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Te kaliny też u mnie tak miały a na dodatek angielska nie chciała do grudnia spuścić liści. Chyba znów kupię ognika bo 2 mi wymarzły ale jak zimy będą lekkie to może warto.

pozdraiam

Tego ognika zasadził tato jeszcze przed moją przeprowadzką na wieś. Jednej zimy przemarzł, ale odbił od ziemi. Najbardziej podobał się mojej mamie ze wszystkich krzewów jesienią. Uważam, że warto go mieć. Ten kosik siedzi na nim bez przerwy i pożera wszystkie owoce. Jak mu jeszcze nie obrzydły? Nie zwraca nawet uwagi na mojego kota. Pozdrawiam

monteverde 23:15, 05 sty 2015

Aldonko wyrazy współczucia asterek od Ani pięknie się rozrósłpozdrawiam i mam nadzieję że ten nowy rok będzie dla nas lepszy buziole