Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lek na całe zło czyli mój ogród

Lek na całe zło czyli mój ogród

Mala_Mi 07:43, 22 maj 2012

Aldonka teraz jest zapracowana i ...... walczy z czasem ....... dlatego nie zagląda na wątek..bo ma silniejszą wolę niż ja
Biorę Aldonko z Ciebie przykład i uciekam do pracy.....
Klamber 10:42, 22 maj 2012

Witaj Aldonko, miło było Cię zobaczyć na żywo. Żebym to ja wiedział o Twoich irysach to zamiast do Sochaczewa pojechał bym do Rzeszowa . Dobrze Monteverde mówi, hoduj, hoduj, przyjedziemy do Ciebie na wykopki. Lubię irysy ale mam tylko bródkowe i syberyjskie. Czatuję na pumilki już znalazłem 2 osoby ty jesteś Trzecią. Pozdrawiam. Przyznaje się bez bicia, że nie oglądałem Twojego ogródka, zrobię to wieczorem. Zacząłem od końca i jak przeczytałem 80 odmian to mnie prą poraził. Bywaj.
aldonaz 23:58, 22 maj 2012

asc napisał(a)
Aldonka teraz jest zapracowana i ...... walczy z czasem ....... dlatego nie zagląda na wątek..bo ma silniejszą wolę niż ja
Biorę Aldonko z Ciebie przykład i uciekam do pracy.....

Witaj Aniu, rzeczywiście mam dużo pracy. Musimy oddać projekt na początku czerwca, więc czas goni. W niedzielę brat zaproponował wypad do arboretum w Bolestarszycach, więc się skusiłam, a po powrocie nie miałam połączenia z internetem. Mam sporo zdjęć, choć są trochę prześwietlone. Nagram dla Ciebie płytkę. Skąd wiesz do czego służy to narzędzie z hakiem?

aldonaz 00:03, 23 maj 2012

Aniu, Wasko, Sebku, Celinko dzięki za wizytę. Pierwsze irysy pumila zasadziłam rok temu, kolejne teraz na wiosnę, więc jeszcze nie kwitły. Myślę, że za rok będą już ładne kępki. Pozdrawiam
aldonaz 00:05, 23 maj 2012

Ewa napisał(a)
Aldonko miło mi było Cie poznać Dzis na spokojnie kojarzę osoby poznane u Bogdzi z wątkami
Pozdrawiam

Ewo, ja również cieszę się, że Cię poznałam osobiście. Pozdrawiam
aldonaz 00:09, 23 maj 2012

bialofiolet napisał(a)
Czy ja już pisałam, że wspaniała metamorfoza domu? Gubię się gdzie już pisałam a gdzie nie.

Witaj Kasiu, imienniczko mojej córki. Przerabiany dom już nie ma dobrego wyglądu, ale czuję sie w nim wygodnie i przede wszystkim najważniejsze otoczenie. Pozdrawiam
aldonaz 00:18, 23 maj 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Aldonko, miło było Cię zobaczyć na żywo. Żebym to ja wiedział o Twoich irysach to zamiast do Sochaczewa pojechał bym do Rzeszowa . Dobrze Monteverde mówi, hoduj, hoduj, przyjedziemy do Ciebie na wykopki. Lubię irysy ale mam tylko bródkowe i syberyjskie. Czatuję na pumilki już znalazłem 2 osoby ty jesteś Trzecią. Pozdrawiam. Przyznaje się bez bicia, że nie oglądałem Twojego ogródka, zrobię to wieczorem. Zacząłem od końca i jak przeczytałem 80 odmian to mnie prą poraził. Bywaj.

Witaj, mi również było miło poznać Cię osobiście. Irysy darzę szczególną sympatią, mimo że tak szybko przekwitają. Mam różne rodzaje, ale najbardziej lubię pumile. Kępy są jeszcze małe, nierozrośnięte. Prześlę Ci stronę kolekcjonerki irysów i nie tylko - można dostać zawrotu głowy od kolorów. Zamówiłam u niej kilka tej wiosny w tym przeuroczy cynamonowy. Co do wizyt na Forum, nie sposób jest ogarnąć wszystkich wątków. Pozdrawiam
monteverde 00:33, 23 maj 2012

Aldonko jeszcze raz obejrzałam pumilki może dasz namiary na ta kolekcjonerkę?
aldonaz 00:36, 23 maj 2012

monteverde napisał(a)
Aldonko jeszcze raz obejrzałam pumilki może dasz namiary na ta kolekcjonerkę?

Podam jutro, bo mam zapisane w innym komputerze.
monteverde 00:42, 23 maj 2012

oki, może być na priv