Przepiękny ogród!!!!!
Wciąż oglądam zdjęcia i łapię doła, bo u mnie wygląda jak wygląda Niestety na studiach wybrałam kierunek ścisły i tym samym nie mam zmysłu artystycznego Nawet rysowanie z dzieckiem to dla mnie nie lada wyzwanie
Pozdrawiam
Danusiu mam pytanko czy mogę też pod płotem od strony jezdni z zewnątrz płotu posadzić bulkszpany ?Jak myślisz ?
Szczerze odradzam Szkoda roślin, bo i tak nic z nich ładnego nie będzie - niestety.
Nie, bo pieski podleją i będzie kiepsko. Ja mam kostki w drzewach, ale są też inne rośliny i nieco ochraniają. Bukszpany lepiej posadź w ogrodzie niż na ulicy
Janet, nie łap doła, tylko inspirację.
Popraw kanty w trawniczku, zlikwiduj chwasty jak masz i od razu będzie lepiej. O !
Posadź hortensje i coś jeszcze, żurawki
Kura domowa (jak masz na imię?) poczekaj i kup gdzie indziej, może Płochocińska to też blisko? Tam taniej będzie. 3 000 to dla mnie wydaje się za drogo.
Info dla kura_domowa
Między serockiem, a Pułtuskiem jest centrum ogrodnicze z dość dużymi okazami iglaków. Nie pamiętam czy są cisy. Spróbuj tam, ale ja nie pamiętam w jakiej to miejscowości.
Dziś dotarły do mnie trzy zakupione kulki bukszpana (nie mogłam sie powstrzymać).
Martwię się tylko, że miały całkiem łyse korzonki. Ale pomoczyłam je przez dwie godzinki i wsadziłam do donic.
Już cieszą oko. Może doczekają się posadzenia do gruntu - jak mąż go wygłaska.