Łukasz dzieki

alejka dopiero nabiera kształtów a wyglądu to chyba za kilka lat bo rośliny ją budujące kupuję małe a i tak to dość kosztowna rabatka się robi, zwłaszcza po zakupieniu dziś 8 dębów. Ale mam nadzieję ze efekt z kazdym rokiem będzie się poprawiał.
Bogdzia dziękuję za odwiedziny i przemiłe słowa

zmiany ciągle są pomysłów nie brakuje, gdyby jeszcze więcej czasu było na realizację Pawie tez nabierają juz nieco kolorów i z każdym dniem są mniej płochliwe, a nawet czasem się mnie słuchają
Aniu dziękuję

kora ładnie podkreśla wygląd rabat ale przy tej powierzchnu do wysypania bym zbankrutował, a ściółka jaka kolwiek jest dobra gdyz chwastów mniej i podlewac nie brak tak często.
Sylwia miło mi że Ci się podoba

robię wszystko sammodzielnie więc efekty przychodzą bardzo wolno.
Heh moje tuje jeszcze nie posadzone, kupiłem je jak była pierwsza wiosna w marcu były kopane al eziemia ładnie się trzymała zapakowane były odpowiednio i jak przesyłka dojechała to zima wróciła nie mogłem ich posadzić i to dość długo dlatego posadziłem je do doniczek bo nie mogły tak leżeć i czekać az się skończy zima, a jej końca widać nie było

potem nie było czasu a teraz doszedłem ze musze trochę wyrównać teren i dosypać ziemi więc posadzę je dopiero jesienią na miejsce stałe, Ale wszystkie się przyjeły i ładnie rosną i jak za 7 zł to chyba zrobiłem dobry interes.
dziś wygladają tak krzesło jako punkt odniesienia wielkości
dzisiejsze zakupy w Pechcinie
dęby błotne
pierwsza przymiarka, chyba muszą być węziej
ptaszki maja się nieźle
i hortensja ogrodowa która dobrze przezimowała i ma zamiar kwitnąć