Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Przemka w ogrodzie.

U Przemka w ogrodzie.

Luki 11:09, 14 lip 2013

Ta alejka już wygląda zachęcojąco na początkowych zdjęciach, ojj ma ona wielki potencjał. Jak już będzie posadzone wszystko co napisałeś to będzie genialnie. Czekam nieierpliwe
Liliowce baaaardzo ładne
Bogdzia 21:23, 14 lip 2013

Przemku dawno u Ciebie nie byłam a pawie już urosły i pięknie już wyglądają. Dużo też zman w ogrodzie. Jeziorka fajne a lilie w nich prześliczne.Róże też Ci dobrze rosna i iryski wspaniałe, szczególnie ten biały cudny. Śliczne tez masz liliowce, jest na co popatrzec.Pozdrawiam serdecznie.
monteverde 00:57, 15 lip 2013

Przem, ale u Ciebie ślicznie ja już kory nie będę kładła wolę skoszoną trawę chociaż jak żółknie nie wygląda ładnie z korą do ogrodu wprowadziłam sobie ta czarną koniczynkę co żółto kwitnie, to paskudztwo jest nie do opanowania o co najwyżej będę sypała mieloną korę wygląda jak mulcz Przem po podpisuj swoje roślinki, chodzi głownie o róże, pozdrawiam Książkę już widziałam , ale trochę droga jak dla mnie na razie
mleczajka 08:18, 15 lip 2013

Cześć Przemek. Dzięki za namiar na sprzedawcę tuj na allegro. A pokażesz, jak Twoje wyglądają po posadzeniu?
A tak w ogóle to cieszę się, że do trafiłam do Twojego ogrodu. Jest śliczny. Widać, że jest Twoją pasją. I fajnie, że spełniają się Twoje marzenia.
przemekg 20:40, 15 lip 2013

Łukasz dzieki alejka dopiero nabiera kształtów a wyglądu to chyba za kilka lat bo rośliny ją budujące kupuję małe a i tak to dość kosztowna rabatka się robi, zwłaszcza po zakupieniu dziś 8 dębów. Ale mam nadzieję ze efekt z kazdym rokiem będzie się poprawiał.

Bogdzia dziękuję za odwiedziny i przemiłe słowa zmiany ciągle są pomysłów nie brakuje, gdyby jeszcze więcej czasu było na realizację Pawie tez nabierają juz nieco kolorów i z każdym dniem są mniej płochliwe, a nawet czasem się mnie słuchają

Aniu dziękuję kora ładnie podkreśla wygląd rabat ale przy tej powierzchnu do wysypania bym zbankrutował, a ściółka jaka kolwiek jest dobra gdyz chwastów mniej i podlewac nie brak tak często.

Sylwia miło mi że Ci się podoba robię wszystko sammodzielnie więc efekty przychodzą bardzo wolno.
Heh moje tuje jeszcze nie posadzone, kupiłem je jak była pierwsza wiosna w marcu były kopane al eziemia ładnie się trzymała zapakowane były odpowiednio i jak przesyłka dojechała to zima wróciła nie mogłem ich posadzić i to dość długo dlatego posadziłem je do doniczek bo nie mogły tak leżeć i czekać az się skończy zima, a jej końca widać nie było potem nie było czasu a teraz doszedłem ze musze trochę wyrównać teren i dosypać ziemi więc posadzę je dopiero jesienią na miejsce stałe, Ale wszystkie się przyjeły i ładnie rosną i jak za 7 zł to chyba zrobiłem dobry interes.

dziś wygladają tak krzesło jako punkt odniesienia wielkości

dzisiejsze zakupy w Pechcinie
dęby błotne

pierwsza przymiarka, chyba muszą być węziej

ptaszki maja się nieźle

i hortensja ogrodowa która dobrze przezimowała i ma zamiar kwitnąć

mleczajka 21:42, 15 lip 2013

Przemek, dziękuję za zdjęcie
A ptaszki boskie.

Pozdro
ElAri 09:21, 27 lip 2013

Przemek u mnie też zakwitłą taka hortensja!!!

Rozumiem, że tyle dębów to chyba jeden dla mnie

Ile mkw ma Twój ogród?
Margarete 01:49, 28 sie 2013

Widzę ze masz dużą wiedze i doswiadczenie w zakresie liliowców - mam zamiar wprowadzic je do swojego ogrodu, jakbys mógł wpasc na mój watek i podpowiedziec mi conieco...
oto link do mojej strony z pytaniami dotyczacymu własnie tych roslin- fotki zamieszcze jutro bo mój aparat dzis mi zdechł z powodu słabych baterii
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2956-ogrod-marzena-moze-tylko-marzenie-o-ogrodzie?page=86

Dziekuje z góry za pomoc w rozstrzyganiu moich dylematów liliowcowych !
monteverde 01:55, 28 sie 2013

piękne pawie
agatanowa 22:23, 31 paź 2013

przemekg napisał(a)

o matko z córką!