Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogrodzie u Aguniady

W ogrodzie u Aguniady

nieszka 20:39, 19 lut 2012

Bardzo ładny ogród. Taki klimtyczny Zadbany a jednoczenie sielski... Pewnie przez te brzozy
Ja też mam oczko i planuje w jego tle zrobić zagainik brzozowy w tym roku. Dobrze że one tak szybko rosną

aguniada 09:29, 20 lut 2012

Witajcie... wiosnę czuć już w powietrzu, chociaż dzisiaj rano była taka szklanka na drogach dojazdowych do Wawy, że jechałam z duszą na ramieniu...
Agnieszko, tawuła na zdjęciu to Shirobana, kwitnąca na biało-różowo, a w tle widać tawuły Goldmound... Bardzo lubię obie odmiany, chociaż ta pierwsza jest oryginalniejsza przez to dwukolorowe kwitnienie...
Irciu, witam Cię gorąco! zdjęcie przebiśniega cudowne, może i ja dzisiaj poszukam oznak wiosny w ogrodzie?
Nieszko, witam Cię serdecznie i namawiam na brzozowy zagajnik... oczywiście trzeba się liczyć ze spadającymi listkami do oczka, ale to jest do ogarnięcia - i tak dwa razy do roku oczko się czyści...
przemekg 09:38, 20 lut 2012

Widzę że nie tylko mnie już wiosną pachnie
Nawet śnieg i śliskie drogi tej radości nie przysłoniąJeszcze chwila i będziemy szukać pierwszych zielonych kiełków w ogrodach.
aguniada 09:48, 20 lut 2012

Przemku, podobnie jak Ty (i my wszyscy) nie mogę się doczekać tej chwili... Mam tyle planów do zrealizowania, że boję się czy mi czasu wystarczy
AniaDS 13:39, 22 lut 2012

Tez mam takie obawy co sezon a potem okazuje się, że zaraz znów nie mam co robić bo wszystko co zaplanowane już zrobiłam .
aguniada 18:33, 22 lut 2012

Aniu, to prawda - wydaje nam się, że wrzuciliśmy sobie za dużo na własne barki, ale potem zawsze idziemy jak burza z realizacją planów...
Czytałam, że do znajomej zawitał właśnie bociek do gniazda... Oby nie zmarzł, spieszy mu się do tej wiosny jak i nam

ircia 18:36, 22 lut 2012

Agnieszko, oczko wodne masz przecudne! Zresztą nie tylko.... Każdy zakątek w Twoim ogrodzie ma swój niezwykły urok
Sebek 21:08, 22 lut 2012

Piękne zdjęcia - te meble to teak?
weronika77 20:18, 24 lut 2012

aguniada napisał(a)

Byłam już w Twoim uporządkowanym ogrodzie, z idealną trawką, ale wróciłam tu dla tych pięknych róż.Pozdrawiam!

Dzidka 20:26, 24 lut 2012

aguniada napisał(a)
[

Może zbyt lekkomyślnie zezwoliłaś mi na spacery w swoim ogrodzie, bo znów przyszłam.
Trochę dłużej zatrzymam się pośród brzóz. Tak bardzo je lubię.