Odnalazłam cisa, a wrzucisz proszę jak wygląda w całości? Pięknie u Ciebie, choć wszystko (prócz lawendy) kwitnie ciut później niż u nas?
Pozdrawiam serdecznie!
Karolina
Co zamówiłaś Irenko...?
A ja odkryłam że moje aksamitki to nie były wcale aksamitki Najpierw moje podejrzenie wzbudziły same nasiona, które wcale nie przypominały nasion aksamitek. Pomyślałam, że może to jakaś taka odmiana.... Nasiona były okrąglutkie i czarne. Coś tam powschodziło, ale to na pewno nie aksamitki. Miał to być Albatros.... Szkoda
Szkoda Westerlanda Weroniko.... Miałam nadzieję, że jednak odbiją....
Moja cała w pąkach - jak rozkwitnie, to na pewno pochwalę się
Piwonii mam 5 odmian. Jedna NN bo miała być biała, a jest różowa z pojedynczymi płatkami i żółtymi pręcikami. Swoją drogą cudna! Jak zakwitnie to wkleję zdjęcie - moze ktoś pomoże mi rozszyfrować odmianę
Różę Westrland zamawiałam, a żadna która kwitnie, nie wyglada jak ona, no jeszcze 1 ma szansę; bo mam 2 róże, które na pewno źle mi wysłali, co innego na zawieszce a co innego jest!
czarne nasiona maja też liliowce, zobaczymy, co ci urośnie
A ja z kolei zamówiłam, a wcale nie wyglądają jak twoje, czyżby kolejna pomyłka!
Co zamówiłaś Irenko...?
A ja odkryłam że moje aksamitki to nie były wcale aksamitki Najpierw moje podejrzenie wzbudziły same nasiona, które wcale nie przypominały nasion aksamitek. Pomyślałam, że może to jakaś taka odmiana.... Nasiona były okrąglutkie i czarne. Coś tam powschodziło, ale to na pewno nie aksamitki. Miał to być Albatros.... Szkoda
Różę Westrland zamawiałam, a żadna która kwitnie, nie wyglada jak ona, no jeszcze 1 ma szansę; bo mam 2 róże, które na pewno źle mi wysłali, co innego na zawieszce a co innego jest!
czarne nasiona maja też liliowce, zobaczymy, co ci urośnie
Irenko - a te dwie już Ci zakwitły? Nie kojarzę nic na Twoim wątku... no chyba że coś przegapiłam....
A moje "aksamitki" jak na razie wyglądają mi na żagwin. Mam już na skalniaku dwie odmiany