Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

zuza12 12:04, 18 lut 2013

Wpadam Weroniko przywitac sie po długiej nieobecności. Wybacz kochana i obiecuję sie poprawić z wiosną.
Pozdrawiam
Milka 12:18, 18 lut 2013

W końcu działa net, cieszę się
pozdrawiam was wszystkich
weronika77 00:29, 20 lut 2013

Dajanko, nie wychodzę z Kajtkiem bez smyczy. Pozwalam mu pohasać na 'bezludziu" (las, łąki).
Po ostatnim zdarzeniu się zmienił, przedtem pokazywał, że on pilnuje i ja mam czuć się bezpieczna, a teraz jak usłyszy szczekanie dużych psów, to przybiega do mnie i od razu staje na 2 łapkach, żeby go wziąć na ręce. Wtedy zawracamy w stronę domu. Wiesz jak on okazuje szczęście i wolność, jak może tak pobiegać bez smyczy, fruwa w powietrzu, podskakuje i jest prześmieszny, rozkoszny.
Za stres Dajano przepraszamy, i już jest dobrze.
Przyniósł smycz i zaprasza pana na spacerek. Rzadko wskakuje na kanapę, ale czasem tak. Przedtem myje, jak kotek swoje łapki, bo ja to sprawdzam.

I kwiatek z naszego ogródka(Ingrid Bergman).
andziulka 20:17, 20 lut 2013

Pozdrowienia z Podlasia
grazyna 10:32, 21 lut 2013

Ingrid Bergman mnie wita Kajtek
U siebie pisałam, że moja Ingrid na pniu padła (prezent od mojej kochanej sąsiadki) i koniecznie tej wiosny chcę dokupić tę różę, ale już nie pienną tylko zwykłą o niezwykłej urodzie przecież.

Jest w niej tyle kobiecości, piękna, ciepła Przypomina Ci może kogoś Weroniko ? Nie ?
A spójrz w lustro !

Twój sposób pokazywania ogrodu, Twoje roślinki (od maleńkiej do największej) Twoje opowieści są tak ... eleganckie a jednocześnie tak serdeczne, przyciągające, intrygujące, że chciałoby się rzec : jeszcze i jeszcze !

Nawet pieska masz ... dostojnie uroczego czytałam o jego problemach ale o radościach też

Ja kocham psy od zawsze, mamy też malutkiego kundelka (już dorosłego) do przytulania.

Pozdrawiam ciepło do zobaczenia w ogrodach naszych
danuta_szwajcer 21:34, 21 lut 2013

Jak pięknie Grażyna to napisała Kajtek ślicznypozdrawiam
Mala_Mi 09:05, 24 lut 2013

weronika77 14:07, 24 lut 2013

Zuzo, Irenko, Andziulko,Aniu asc, odwzajemniam pozdrowienia.
Irenko, odważna jesteś, bo w taką ślizgawicę pojechałaś na Gardenię.
Danusiu, masz rację, pięknie napisała Grażynka, i prawie to wzięłam do siebie.
Grażynko, na Twój wpis trafiłam zaryczana i tak mnie podniósł na duchu, że chyba oddzielnie Ci podziękuję.
weronika77 14:26, 24 lut 2013

grazyna napisał(a)
Ingrid Bergman mnie wita Kajtek
U siebie pisałam, że moja Ingrid na pniu padła (prezent od mojej kochanej sąsiadki) i koniecznie tej wiosny chcę dokupić tę różę, ale już nie pienną tylko zwykłą o niezwykłej urodzie przecież.

Jest w niej tyle kobiecości, piękna, ciepła Przypomina Ci może kogoś Weroniko ? Nie ?
A spójrz w lustro !

Twój sposób pokazywania ogrodu, Twoje roślinki (od maleńkiej do największej) Twoje opowieści są tak ... eleganckie a jednocześnie tak serdeczne, przyciągające, intrygujące, że chciałoby się rzec : jeszcze i jeszcze !

Nawet pieska masz ... dostojnie uroczego czytałam o jego problemach ale o radościach też

Ja kocham psy od zawsze, mamy też malutkiego kundelka (już dorosłego) do przytulania.

Pozdrawiam ciepło do zobaczenia w ogrodach naszych

Grażynko, za taki wpis w tym akurat dniu muszę Ci specjalnie podziękować. Pokazuję na zdjęciach jak pokonałam ostry zakręt, a potem na prostej drodze blisko domu wpadłam w poślizg na drodze "szklance". Wszystko miałam pod kontrolą i byłam bardzo opanowana, dopiero po dwóch godzinach musiałam się wypłakać, a następnego dnia odczułam i zobaczyłam, że jednak jestem trochę poobijana.
Dzisiaj powiem, że jest dobrze.
Dodam, że takie zdjęcie z piękną I.B. i z piękną różą, i z Twoim niezasłużonym komplementem sprawiło, że się uśmiechnęłam. Pozdrawiam najserdeczniej!.

Moniika 15:24, 24 lut 2013

Weroniko strasznie mi przykro ze miałaś takie nieprzyjemne zdarzenie na drodze ... To zawsze straszne nerwy jeżdżę codzienne spory kawałek do pracy i nie raz miałam rożne " zdarzenia" . Cieszę się ze nic Ci nie jest !!! Reszta nieważna ! Serdecznie pozdrawiam Monika