Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w cieniu brzozy

Ogród w cieniu brzozy

laurowisnia 13:41, 12 wrz 2014

Viola napisał(a)
Ale dżungla, cudownie! Aż chce się położyć w tym kwieciu i schować przed światem

Violu, to może w nemezji, fajna roślinka, ale jednoroczna, to długo się nie poleży.
laurowisnia 13:51, 12 wrz 2014

Agania napisał(a)
Szałwia się rozszalała na całego, ogród taki zarośnięty bardzo wciąga, same skarby masz w nim ukryte

Lubię te kolorki

Może ta hortensja okaże się tym skarbem, siana przeze mnie, pierwszy kwiatek niepozorny, zobaczymy co pokaże w następnym roku.

I dziękuję za fotki asperki.
laurowisnia 14:01, 12 wrz 2014

Mirella napisał(a)
Agatko, witam się z Tobą, ślicznie, kolorowo u Ciebie.dobrze że już jesteś.

Może za kolorowo, trochę zieleni z szarością.

laurowisnia 14:13, 12 wrz 2014

Enya73 napisał(a)
Witam się z Tobą serdecznie Mam pytanie o agapanta. Czy on u Ciebie zimuje w gruncie czy przenosisz do domku na zimę? Proszę o jakieś informacje na ten temat

Pozdrawiam

Już napisałam u Ciebie co i jak, mam nadzieję, że dochowamy się ogromnych egzemplarzy, z mnóstwem kwiatów, jeszcze je przypomnę.

laurowisnia 14:21, 12 wrz 2014

viva napisał(a)
Agatko, piękne fotki zostawiłaś. Cudowne kompozycje
Dzielżan jedyny ale pewnie niedługo pojawi się następny

I to koniecznie, chciałam zrobić fotkę mojego żółtego, miałam go, a okazało się, że znikł, coś go zjadło?
Lilia dla Ciebie.
laurowisnia 14:49, 12 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Jakieś nowe zdjęcia by się przydały z tego magicznego miejsca

Pozdrawiam

Przemku, proszę

laurowisnia 14:59, 12 wrz 2014

Rozchodniki, Matrona

i trochę ciemniejszy, ale nn, ze zjedzonymi liśćmi

jeżynki na deser, oby było mało deszczu i ciepło to pięknie dojrzeją
Donia72 20:15, 12 wrz 2014

Patrzę i wzdychampięknie
Gardener27 20:52, 12 wrz 2014

laurowisnia napisał(a)

Przemku, proszę

PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE DZIĘKUJĘ

Viola 21:53, 12 wrz 2014

Podpisuję się pod ostatnim postem rękami i nogami Róże różowe - śliczne i liście piwonii widzę A murek - bajka