Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w cieniu brzozy

Ogród w cieniu brzozy

renatamama3 08:18, 24 paź 2014

Agatko ,muszę sprawdzić co to za buczek ,kupiłam ,bo czerwony .Trawkę Ci podjadło czy kupiona taka już była ?
Viola 08:56, 24 paź 2014

Jeszcze bardzo wesoło w Twoim ogrodzie, platan piękny, coraz bardziej się zastanawiam czy nie nabyć
AgnieszkaW 09:43, 24 paź 2014

Przepiękne jesienne ujęcia ogrodu pokazujesz
laurowisnia 14:58, 24 paź 2014

Renato, mój platan na pewno ma więcej niż 10lat, kupiłam małego, w szkółkach trzeba o niego pytać, gdzieś się znajdzie, teraz można już kupić odmianowe np. o kulistej koronie.

Przemku fotki są z tamtego tygodnia, po tych deszczach jest już mniej liści i kwiatów, a wilec po tej nocy oklapł, chyba było dla niego za zimno już.

Renato trawka zjedzona u mnie w ciągu tygodnia, nawet przy mnie, obmyślałam nad rabatą, a tu patrzę, a moja trawka się rusza jakby ją coś ciągło, no tak, podniosłam, korzeni nie ma, a dziury nawet dwie były.

Violu, jak tylko masz mniejsce na takie drzewko niemałe.

Agnieszko dziękuję, dla Ciebie i nie tylko - mój jesienny ostatni różany bukiet.

Moje jedyne proso Rehbraun, w rzeczywistości przebarwienia są bordowe.

Gardener27 15:09, 24 paź 2014

A jak z temperaturą u Ciebie bo mieszkamy w okolicach Krakowa ? U mnie dosyć zimno ok 4 stopni ale przymrozku w nocy nie było i wszystko żyje
Enya73 22:40, 24 paź 2014

laurowisnia napisał(a)
Renato, mój platan na pewno ma więcej niż 10lat, kupiłam małego, w szkółkach trzeba o niego pytać, gdzieś się znajdzie, teraz można już kupić odmianowe np. o kulistej koronie.

Przemku fotki są z tamtego tygodnia, po tych deszczach jest już mniej liści i kwiatów, a wilec po tej nocy oklapł, chyba było dla niego za zimno już.

Renato trawka zjedzona u mnie w ciągu tygodnia, nawet przy mnie, obmyślałam nad rabatą, a tu patrzę, a moja trawka się rusza jakby ją coś ciągło, no tak, podniosłam, korzeni nie ma, a dziury nawet dwie były.

Violu, jak tylko masz mniejsce na takie drzewko niemałe.

Agnieszko dziękuję, dla Ciebie i nie tylko - mój jesienny ostatni różany bukiet.

Moje jedyne proso Rehbraun, w rzeczywistości przebarwienia są bordowe.

Przepiękny ogród
laurowisnia 11:34, 27 paź 2014

Przemku u mnie przez te dni był lekki przymrozek, zmroziło część liści dyni, może mimo to dojrzeje chociaż jedna.

Anitko, dziękuję, my wszyscy mamy piękne ogrody ale działamy w nich dalej.

Jesienne fotki

Pelargonia zawiązała jeszcze nowe pąki, może pogoda pozwoli jej ładnie zakwitnąć.
renatamama3 11:39, 27 paź 2014

Agatko,to chyba w niezłym szoku byłaś jak ta trawa się poruszała .Mus zapolować ,na tego skubańca .pozdrawiam
laurowisnia 11:55, 27 paź 2014

Byłam, ale chwilę się wahałam co zobaczę jak podniosę, na myśliwego się nie nadaję.
Mirella 18:37, 27 paź 2014

Agatko, zaserwowałaś nam przepiękne widoki
Ta fotka jest śliczna , trawka podobna do tej którą kupiłam w sobotę Bronze Form turzyca włosista.
pozdrawiam i jeszcze podziwiam.