Ircia, Ciebie to juz nikt tu chyba nie pobije w poczynaniach ogrodowych ..... istne szaleństwo uprawiasz....
Ja też zapalnowałam szaleństwo, którego sie już boję..... ale przy dopingu ogrodowiska ...bedę musiała jakoś poradzć, bo wstyd i obora będzie na cała Polskę i jeszcze kawałek Danii.....
Carramba! witam szpiegaTo ja Baltazar Gąbka herbu Zielona Pietruszka!
O mamma mija, przed chwilą odezwała się Irenka MIłek herbu zielony koperek....
A teraz do granic mego królestwa przybyła Celinka herbu zielona Pietruszka.... witam
Celinko Ty projektujesz swój ogródek , a my tu sobie głównie uprawiamy życie towarzyskie...bo o projektowaniu to nie mam zielonego pojecia i uprawiam czyste zbieractwo roślinek
Zapraszam częściej
31 marca jadę po rododendrony do Ciepłuchy.
O Rzeszowskich szkółkach mogę opowiedzieć osobiście, najlesza jest bylinowa jak będzeisz miała chwilkę w Rzeszowie możemy się spotkać Domyślam się, że jak jedzeisz pociagiem to nie jesteś mobilna Dlatego mozemy gdzieś na dworcu lub w innym miescu sie spotkać na kawusię
Ale super - zmówimy się pewnie na Rynku
dam Ci znać na pw
ja kocham ryneczek na hali targowej -to wspomnienia z dzieciństwa
a bylinowa szkółka to chyba wiem gdzie - już się cieszę na spotkanie
Danusiu dziękuję za uznanie dla mojego krokusika Nazywa się Prins Claus.. należy do krokusików botaniczych, dlatego tak wcześnie kwitnie.
Bardzo lubię te botaniczne A Prins Claus będzie następnym, na którego będę polować
O...i jest kawałek Danii Te botaniczne są tanie i nie ma prolbemu z kupnem...są naprawdę śliczne Princa Clausa jeszcze dokupie na jesieni i posadzę na nowe rabatki Duża łąka
A teraz do granic mego królestwa przybyła Celinka herbu zielona Pietruszka.... witam
Celinko Ty projektujesz swój ogródek , a my tu sobie głównie uprawiamy życie towarzyskie...bo o projektowaniu to nie mam zielonego pojecia i uprawiam czyste zbieractwo roślinek
Zapraszam częściej
Dziewczyny, ja rozpaczam, że brzydka pogoda i muszę siedzieć w domu, a Wam widzę humorek dopisuje
Zapraszam częściej
Oj Aniu, ale się "kopsnęłaś"!ja nie umiem projektować niestety! Danusię poprosiłam o pomoc,bo co zrobię to łolaboga ,siąść i płakaćBardzo dobrego określenia użyłaś -zbieractwo roslinek.Właśnie u mnie coś takiego występuje!i chciałabym to jakoś uporządkować!.A zycie towarzyskie na ogrodowisku obserwuję i chętnie dołączę
Celinko witaj w klubie towarzyskim (hi, hi, hi...by ktoś nie pomyślał sobie czegoś głupiego ) i męcz Danusię.....bo ja nie mam śmiałości i sumienia ....wiec podgladam tylko i staram się chociaż 1 promil przenieść z dobrych przykładów na swój grunt..... Jak weszłam na ogrodowisko to liczyłam na 40%..... ale teraz jestem realistką Od Ciebie napewno zmałpuję pomysł Danusi na trawy...ładnie rozjaśniają cienisty zakatek.... i te czerwone berberysy.....miodzio... wogle przyklady były miodzio... a te moje wielek nowych rh musi dostac ładną oprawę..szczególnie, że teraz bedą jeszcze małe.....
Andziula..... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma