Andziulka...... do wizytówki wybieramy to co najładniejsze i w okresie najładniejszym
Haniu, Alinko - my to u siebie jesteśmy bardzo rzadko, więc skomentuję Waszą wizytę w 3 słowach ... bardzo się cieszę Marzena jak burza pomknęła dalej , ale ten typ tak ma coś na ten tema wiem..bo my pokrewne charakterki
Ja też tak pomyślałam.... Ależ tu są kobiety huragany Myślałam, że ja jestem szalona...... hi, hi ,hi. I lepiej się czuję, bo nic tak nie cieszy, jak to ze komuś jest gorzej i że nie jest siesamotnym w swoich dziwactwach
Ale od jutra biorę się znów za pracę
A potem dzień bedę nadrabiać zaległosci....a mialam takie plany poczytać od początku niektóre wątki w całości..... już wiem, że to między bajki mogę włożyć. Chyba wsZyscy musza po roku robić jak Hanusia...skrot z ostatniego roku..pomysł godny NOBLA.
No tak - zwłaszcza Twojego wątku będzie nam niedługo skrót potrzebny. Od 13 stycznia do 19 marca 257 stron, a dzień się jeszcze nie skończył!!! Wystarczy, że jednego dnia nie zajrzę, a zaległości straszne . Jaki z tego morał? Ty robisz skrót dla zapracowanych, a ja systematycznie Cię odwiedzam
A ja uważam, że ogrodowiczanie są podobni, nakręceni i temperamentni. Jak ktoś nie ma takiego charakteru to leży na kanapie przed TV a nie lata po ogrodzie.