I narcyzowo.... Podlewanie w zeszłym roku na muche narzyzówkę chyba pomogło, bo większość krokusów wzeszła i zaczyna kwitnąć..bo w zeszłym roku kwitły tylko posadzone jesienia ,a resztę zjadł robak muchy..... setki narzyców poszły won Jesienią nic nie dosadzałam, aby mieć wgląd czy podlewanie środkiem BI pomogło i wytępiło tego szkodnika .... I chyba pomogło
Ale masz pięknie!
Kiedy ja doczekam takich widoków ... ?
Jak mniej będziesz myśleć, a więcej bedziesz działać czyli sadzic
Sorki...ale jeszcze się śmieje z projektowania tego kawałeczka rabatki
Ja jestem raptus i robie a potem myślę....... ale ten typ tak ma i tego nie zmieni....
Ale masz pięknie!
Ja jestem raptus i robie a potem myślę....... ale ten typ tak ma i tego nie zmieni....
A o której rabacie myślisz? Bo ja pozaczynałam kilka a żadnej nie skończyłam
Wiesz....jakbym miała czas, a przede wszystkim pieniądze to bym na forum nie siedziała
Ale masz pięknie!
A o której rabacie myślisz? Bo ja pozaczynałam kilka a żadnej nie skończyłam
Wiesz....jakbym miała czas, a przede wszystkim pieniądze to bym na forum nie siedziała
Śledzę Twój wątek ..... i wiem o każdej rabacie .......
Przemyslane rabty nie będą wymagały za to przesadzania po raz kolejny...... jak moje...i łapania się za głowę co ja znów najlepszego narobiłam - to plus przemyślanego ogrodu
A minus, że chciałabyś - a jeszcze nie ma ...pomalutku Justynko...nie wszystko na raz .... ja też troche musiałam poczekać na swój dom, na swój ogród....... pocieszę Cię....nie chciałabyś czekać do mego wieku, aby cieszyć sie kwieciem
Aniu gwoli wyjaśnienia to puszkinia, nie cebulica zapisz sobie na przyszłość, ale u Ciebie o wiele cieplej, widać po roślinach, a u mnie śnieg z deszczem dzisiaj , nadal zima, pozdrawiam i idę do roboty dalej przysiadłam na papieroska