Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 15:32, 04 kwi 2012

Miałam nie wchodzić na Ogr. ale ta sasanka.....
M porobił nam trochę głupich fotek......to już idzie ku lepszemu

Ja wróciłam do kompa, a misiek do kopania ogródka i grządki
Mala_Mi 15:34, 04 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
To teraz ja sie pochwalę bez też zielony, forsycje i tawułki kwitną, tulipanowiec ma listki, magnolie Susan i Gwiaździsta pierwsze kwiaty, ha, ha i u mnie jednak coś Anula

Tawułki kwitną???????? Niemożłiwe....albo co mi sie miesza, bo z tymi tawułkami, tawułami sie plącze... dawaj foty na FOrum.
Wieczorkiem ogejrzę, a teraz uciekam do obowiązków.
Bogdzia 15:46, 04 kwi 2012

Jak ja przyszłam to Ty poszłaś. Widziałam juz wcześniej piękne zdjęcie gołąbka pocztowego.Bardzo piekne. Super sytuacja dla fotografa.Ale dziś widzę postanowiłaś nas zasypac nowymi zdjęciami. Same piękne zdjęcia samych pięknych kwiatów. I ta pogoda taka piękna. A u mnie rano padał drobny deszczyk, potem było ładnie więc pracowaliśmy w ogrodzie, a teraz zimnisko ze lepiej na dwór nie wychodzic.Takich kwiatów jeszcze długo tu się nie zobaczy. Dobrze ze pokazujesz swoje to chociaż popatrzec mozna ale sprawiedliwosci nie ma.Trawa zielona i mozna na niej poleżec . Całkiem jak by się było w innym kraju. No cóż jak Ci Bozia dała to wiedziała co robi.Dobrze ze nam te piękności i siebie z Miśkiem pokazujesz. Mozesz jeszcze więcej.
Milka 15:47, 04 kwi 2012

asc napisał(a)
Miałam nie wchodzić na Ogr. ale ta sasanka.....
M porobił nam trochę głupich fotek......to już idzie ku lepszemu

Ja wróciłam do kompa, a misiek do kopania ogródka i grządki

świetne foty ci M. zrobił jak pies koło ciebie, to uśmiechnięty, jak już na grządce bez ciebie, to mina smutna

tawuły dawałam i sie pomyliłam, chodzi o to, że maja te świeże czerwone listeczki, a kwiatki przecież później, oj gapa spragniona kwiatów!!
anika 15:58, 04 kwi 2012

asc napisał(a)

Akurat po Tobie Irenko to tego starzenia nie widać, ale pomyśl ile bratków by za to było?

Uciekam z wąteczku Ani bo będzie krzyczeć

Zaczęłam pisać, że nie bedę krzyczeć, że dla Ciebie kwiatuszki i jak się wgrywały, to ......coś zjadło..wiec jeszcze raz Rano ledwo byo je widać...a teraz szał-ciał

Anulka, dziękuję za kwiatuszki, śliczne są. Nasadziłam we wrześniu tyle różnorodnych cebulek i mało co widać. Ogrodowiskowo zazdraszczam
monteverde 15:59, 04 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Też mi się tak zdarzyło, byłam zdziwiona, a to się okazuje powszechne
też kupowałam czerwone a okazały się fioletowe, ale dopóki nie zakwitnie nie wiesz czy sprzedawca był uczciwy
Milka 16:01, 04 kwi 2012

posadziłam biały, an drugi rok zrobił sie jasnofioletowy i w drugim miejscu nasiany też był fioletowy ja lubie sasankę w każdej kolorystyce
justi 16:02, 04 kwi 2012

Fajne fotki, luknęłam szybko, lecę sprzatać, pozdrowionka
monteverde 16:04, 04 kwi 2012

ja też lubię
Mala_Mi 17:44, 04 kwi 2012

monteverde napisał(a)

Też mi się tak zdarzyło, byłam zdziwiona, a to się okazuje powszechne
też kupowałam czerwone a okazały się fioletowe, ale dopóki nie zakwitnie nie wiesz czy sprzedawca był uczciwy

Sprawdziłam...sasanka czarwona RUBRA...jest tak jak na foto, a nie "czerwona"...ot i ogrodnik ze mnie Ale mi się wszystkie kolory sadsanek podobają, a najbardziej te pióropusze później ..