Ania, piękne masz kwiaty. Jak zobaczyłam róże blade różowe (jak to róże), to się zdziwiłam, do tego bukszpany - masz chyba wszystko w swoim ogrodzie. Tak kamieni nie trzeba kosić.
Cholerka.. tragicznie śmieszne....... szkoda, ze nie było tego w kabarecie.....
A z kabaretów lubię jeszcze Neonówkę.. najlpesze jest Niebo (ale trzeba oglądac wersję bez cenzury) .......
Dla zaglądajcych jeszcze kilka foteczek i zwiewam, bo moze się nie przypali, ale pod nogami się pali....
wpadłam rano do ogrodu (po odwiezieniu mamy na dworzec).. kilka fotek.. i jak mam wstawić tylko kilka.. jak nie mogę się zdecydować które.. potem krzyk, że ile to ja stron natrzaskałam.. o ja biedna i nieszczęsliwa....
Może mało kwitnie, ale oko cieszy....
A to dwie różne kępy w różnych miejscach... te floksy są obłędne.. w przyszłym roku jak będę rozwalać wsiowy.. to posadzę ich więcej.....
O matko! Ewa! Teraz ani garnka ani dżemów! Dobrze, że kuchnia tylko do malowania!
Samo wyszło "ani...ani" tylko teraz nie wiem czy chodzi o naszą Anię czy o kabaret.
Agnieszko.. to zależy którędy się jedzie..... mam koleżankę, która z Rzeszowa do Tarnowa jeździła przez Szklarską Porębę Tarnów jest w stronęKrakowa ok 70 km od Rzeszowa
Pomieszało mi się co wstawiałam... teraz jest chyba najbardziej kolorowa pora roku u mnie ....