Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 22:36, 27 lip 2012

Kondzio napisał(a)
Ja dzisiaj kosiłem i tez robiłem kaciki i wyciągałem plastiki ciezko szło ale powoli nie da sie odrazu wszystkiego robić

Próbowałąm chociaż po kawałku od góry wiciąć by nie draznilo.. porażka, M obiecał że wyciągnie....bez demolki... jak mówi to tak zrobi.... Pomyślałam sobie.. wstyd gosci przykjmować byle jak chociaż od frontu uporzadkuję.. przyświetle latarni.. a tam te wstrętne, plastykowe, dfaliste gówno... sorki za słowa, ale to g..sama włozyłam.. o ja durna...... żem wcześniej na ogrodiwisko nie trafiła... tyle błedów byłoby mniej... i miało być lepiej... jest gorzej... porażka.....
agniecha973 22:38, 27 lip 2012

Elfik musi podać nazwę tej pięknej żółtej róży! bardzo proszę
Mala_Mi 22:41, 27 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)

Ależ u mnie cisza.... przed burzą???
Wieczorkiem, już pociemku wypadąłm robić kanciki.. i co???? Kanciki w ogrodzie gdzie zastosowano palsytkową opaskę falistą.. to dupa a nie robota....... To najwieksza porażka w moim ogrodzie..... jak to cholerstwo wydrzeć.. M obiecał że się postara bezdemolki ogrodu.....

Nie jest tak łatwo wydrzeć bo przy tej robocie robi się spustoszenie niestety . Wydziera się ziemia - chyba że kilku ludzi pociągnie w gore na raz dwa trzy.

Zbysiu ja kmój M mówi że wydrze bez demolki to wydrze.... bo inaczej z nimi mnie szlag trafi......
Mala_Mi 22:42, 27 lip 2012

agniecha973 napisał(a)
Elfik musi podać nazwę tej pięknej żółtej róży! bardzo proszę

I ja też
Kondzio 22:42, 27 lip 2012

Ja tez prosz i gdzie mozna ja kupić
zbigniew_gazda 22:44, 27 lip 2012

asc napisał(a)

Ależ u mnie cisza.... przed burzą???
Wieczorkiem, już pociemku wypadąłm robić kanciki.. i co???? Kanciki w ogrodzie gdzie zastosowano palsytkową opaskę falistą.. to dupa a nie robota....... To najwieksza porażka w moim ogrodzie..... jak to cholerstwo wydrzeć.. M obiecał że się postara bezdemolki ogrodu.....

Nie jest tak łatwo wydrzeć bo przy tej robocie robi się spustoszenie niestety . Wydziera się ziemia - chyba że kilku ludzi pociągnie w gore na raz dwa trzy.

Zbysiu ja kmój M mówi że wydrze bez demolki to wydrze.... bo inaczej z nimi mnie szlag trafi......

Aniu - spokojnie . Posłuchaj se piosenki. Śliczna jest.
Mala_Mi 22:46, 27 lip 2012

By nie trafiło mnie idę spać.... jak biały człowiek z datą dziesiejszą....
Do jutra
Kondzio 22:48, 27 lip 2012

asc napisał(a)

Ja dzisiaj kosiłem i tez robiłem kaciki i wyciągałem plastiki ciezko szło ale powoli nie da sie odrazu wszystkiego robić

Próbowałąm chociaż po kawałku od góry wiciąć by nie draznilo.. porażka, M obiecał że wyciągnie....bez demolki... jak mówi to tak zrobi.... Pomyślałam sobie.. wstyd gosci przykjmować byle jak chociaż od frontu uporzadkuję.. przyświetle latarni.. a tam te wstrętne, plastykowe, dfaliste gówno... sorki za słowa, ale to g..sama włozyłam.. o ja durna...... żem wcześniej na ogrodiwisko nie trafiła... tyle błedów byłoby mniej... i miało być lepiej... jest gorzej... porażka.....
Ja pierw tne sekatorem w kilku miejscach i wyciagam pokolei nie przejmój sie ja tez bedac tutaj robie zmiany w moim ogrodzie ale zaduzo pracuje i robie potrochu niedam rady inaczej i padam dzisiaj na gębe taki jestem zmeczony rosliny czekaja na posadzenie trudno Wszystko powoli jak nie bedzie perfekcyjnie nic sie nie stanie bardzo cie lubie i podoba mi sie twój ogród ale przeciez spotykamy sie dlatego zrby sie poznac a nie wytykac sobie błedy ale to tez sie przyda
Mala_Mi 22:56, 27 lip 2012

Zbysiu posłuchałam piosenki.... takie dobre motto na dziś, jutro i pojutrze... chyba sobie ja będę nucić jako hymn... spadającą gwioazdke chowam do kieszeni... a wieczorkiem wreszcie od dawna siedliśmy z M i patrzyliśmy w niebo, słuchaliśmy świerszczy. tak ireaks.. taka spadajaca gwiazdka ..
Mala_Mi 22:57, 27 lip 2012

Kondzio.. widzę, żeś w gorącej wodzie kąpany.. gorzej niz ja..... musimy się poznać.. takie dwa szalone stworki.... a teraz do spania idę..... bo na pysk lecę..