Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

agniecha973 11:59, 29 lip 2012

Ania, a która z tych róż to Queen of Sweden?
Mala_Mi 12:11, 29 lip 2012

agniecha973 napisał(a)
Ania, a która z tych róż to Queen of Sweden?

Zadajeesz trudne pytania... na szczęcie z Queen karta jeszcze nie spadał i ustaliłam która to...... i odpoweidż brzmi, że żadna... pierwsze kwatki juz były (coś początek miaął kiepski, ale sie zbiera do życia), a powtórne są jeszcze w pączkach więc nie ma jej na zdjeciu..... Jak zakwitnie..(na dniach) to wrzucę
agniecha973 12:14, 29 lip 2012

Przepraszam za trudne pytania Obserwuj tą królową i podpowiesz czy warta swojej ceny jak już będę się czaiła na róże.
danuta_ 13:20, 29 lip 2012

Aniu, super, że dałas takie zdjęcie dla porównania zmian jakie zachodzą w Twoim ogrodzie Aż się wierzyć nie chce, że tak szybko wszystko urosło. Chyba każdy z nas tak zaczynał - też poszperam w swoich starych zdjęciach...

Mój wzrok oczywiście padł na trawkę - teraz jest rewelacyjna

A to foto zrrobione w trakcie pisania postu...... to są tylko 4 lata.. a ile roślin juz przeniosłam..bo były za gęsto. .. niecierpliwi... ogród rośnie bardzo szybko..
aldonaz 13:26, 29 lip 2012

Ania czarodziejka. Pozdrawiam przy niedzieli. Upał nie do zniesienia.
agata19762 13:41, 29 lip 2012

witaj Aniu
nie było mnie baaaaaaaaaaardzo długo na forum............
zatem przyjmij spóznione życzenia imieninowe.........
życzę Ci duuuuuuuuuuuużo zdrówka............miłości i radości........
jesteś wspaniałym człowiekiem.....
tworzysz niesamowite piękno wokół siebie..........
zaglądam do Ciebie zawsze, gdy jestem na forum.......
i szczęka mi opada za każdym razem.......
widziałam Twój cudowny ogród w realu wiosną......
teraz jest nie do poznania.............
ogrom pracy i kasy w to włożyłaś........
SZACUNEK ogromny dla Ciebie....
jeśli o mnie chodzi..........wpadłam w dołek jakiś czas temu i nie mogę się wygrzebać............
codziennie coś sadzę, plewię i koszę co tydzień moje hektary.......
wieczorkiem padam na p...k.......
do tego jeszcze przetwory..........
często mam myśli by usunąć to moje konto w cholerę,
bo daaaaaaaaaaaaaaaleko mi do tych wszystkich ogrodów.........
załamuje mnie najbardziej ilość tych olbrzymich drzew do okoła.........
zakładam różne rabatki.........a jak pomyślę o jesieni i tych tonach liści ........płakać mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!
pełno śmieci.....nasion z brzóz wszędzie......masakra!!!!!!!
wczesniej miałam smieci z akacji......
a jesień tuż tuż.......
jestem załamana!!!!!!!!!!!!!
nigdy nie będę miała pięknie!!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuu............
agata19762 13:42, 29 lip 2012

kwiatuszek imieninowy dla Ciebie Aniu......
prosto z ogródka...
Mala_Mi 14:04, 29 lip 2012

agata19762 napisał(a)
kwiatuszek imieninowy dla Ciebie Aniu......
prosto z ogródka...

Dzięki za kwiatucha.... i natychmiast przyjeżdżać na spotkanie... 4 sierpnia... nawet nie mów, ze nie mozecie... miałam nawet do Ciebie dzwonić.. boś zginęła...
I od razu na kozetke do psychoterapeutki doktor Ani z firmy ASC... ja ci dam nie będę mieć pięknego ogrodu.. będzeisz bo chesz.. tylko trza czasu.. rób mniej rabatek. tyle co potrafisz obrobić, a reszta trawnik.. na którym mogą być rozsypane liscie.... i nie drażnia wtedy....
Ty robisz przetwory, aj a bijerekordy jak wielkiego ogóka potrafiewychodować.. bo nie ma mkeidy ich nawet zerwać.... i co.. i niech rosną.... Mam spotkanei to trochema mstresa z powodu spotkania, bo nie pot oludzie przyjeżdzajaby ogladać zaniedbany ogród, bo soibe wystawiam świadectwo, ale normalnei na codzień nie przezywam ani lisci a ni chwastów.... jedno i drugie mus ibyć w ogrodzie. Moje ostatnie przymyślenia, to ile czasu potrzebuje, aby mieć zadbany wzorcowo ogród.. to tak minimum 3 dni w tygodniu.... a wokresie intensywnych prac ogordowych i 7 dni w tygodniu. na ogrodnika mnei nie stać, poza tym nie oddam tego co najbardzie jlubierobić obcej osboie.. wiec mam w nosie chwasty , liscie i cieszęsietym co mam . Na zdjeciu poakzałąm ja kbyo 4 lata temu.. i ta fota mojej peirwsze rabaty napełniła mnie takądumai radoscią, że aż uwieczniłąm ja kmi sierobi pieknei..... I siezrobiło, na szcżęsice wtedy nei weidzieałm ,że to nie jest piękeni.. ważne że dla mnie było.. nos do góry..... przetwory robisz pyszne.. ostanio zjadałm Twoje buraczki z papryczką....
Poza tym korek sie znalazł....
A jesienia po sadzonki do dosadzenia w ogrodzie też masz przyjechać i zrobimy terapię lisciową... co zrobić by nie wiedziec tych lisciorów.... Ja ma morzechy sąsiadów.... wielkei orzechy.... chore orzechy.. próbuje je tolerować, bo nie l polubie napewno..

Acha .. edytuje posta... w ogrodzie zrobiłam z nasadzeń nową rabatę rózaną (ale juz chyba była jak byłaś ).. ogród siezmienia, bo sie zmienia pora roku, a ja ma mtak gęst owszystko posadzone, że moje rabaty co miesiąc wyglądaja jak nowe I dla tej zmiennosci wlaczę z nimi.... chociaż są pracochłonne...
agata19762 15:19, 29 lip 2012

dziękuję baaaaaaaaardzo Aniu....
na spotkanie się wybieram z M. o ile można z os, towarzyszącą.....????????
Mala_Mi 15:30, 29 lip 2012

agata19762 napisał(a)
dziękuję baaaaaaaaardzo Aniu....
na spotkanie się wybieram z M. o ile można z os, towarzyszącą.....????????

M jak Marek... koniecznie osobe towarzysząca.... bez nawet nie przyjeżdżaj