Mala_Mi
20:41, 11 sie 2012

Dzięki za pamieć......
Bardzo miło z Waszej strony.
Niestety nadal nie udało sie naprawić problemów na łączach... wiec fotek niema.. imprezy też nie będzie. Impreza bez fotek na Ogrodowisku to jak wesele..... abstynenckie
Niby się też można dobrze bawić..... ale jakos tak...... drętwo ....
Miłorząb posadzony.......... prezenty Danusi już rosną.......
Rózyczka od Finki - posadzona....... trochę trzeba było przemeblowac.. ale dostałą doborowe towarzystwo i ma zakaz rośnięcia powyżej tego co napisano na kartce +10% jeszce przejdzie....
Dziewczyny napiszcie mi co kto mi dał z kwiatków bo się pogubiłam...
Zapamiętałam Danusię, MIrkę i Finkę
I białą pysznogłówkę od Ani Monte (posadzona).... i od Bogdzi z grubsza też...... ot i taki ze mnie ogrodnik...
Ale chyba jednak będzie nowa rabata
Ale połączę to już z demolką wsiowego ogródka.... to wszystko to pikuś...Pan Pikuś.. z tym co mnie czeka we wsiowym....... aż mnie głowa rozbolałą jak na to moje chabaziowisko patrzyłam i myślałam..... Wole zrobić 100 oczek wodnych niż uporzadkowac tę moja radosną twórczość.... ale to już wiosną .... szkoda cebulowych, ale na tę grzędę to każda pora roku jest kiepska...

Niestety nadal nie udało sie naprawić problemów na łączach... wiec fotek niema.. imprezy też nie będzie. Impreza bez fotek na Ogrodowisku to jak wesele..... abstynenckie

Miłorząb posadzony.......... prezenty Danusi już rosną.......
Rózyczka od Finki - posadzona....... trochę trzeba było przemeblowac.. ale dostałą doborowe towarzystwo i ma zakaz rośnięcia powyżej tego co napisano na kartce +10% jeszce przejdzie....
Dziewczyny napiszcie mi co kto mi dał z kwiatków bo się pogubiłam...
Zapamiętałam Danusię, MIrkę i Finkę

Ale chyba jednak będzie nowa rabata