Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

anula_wn 22:58, 06 sie 2012

Aniu,
jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu ! jest przepiękny !!!!
a spotkanie magiczne, to widać, no ale to Ogrodowisko, więc nie zdziwiło mnie to, jedynie troszkę pozazdrościłam.... cieszę się, że się dobrze bawiliście, że magia tych spotkań trwa ! to wielka sprawa
pozdrawiam Cię ciepło !
AgnieszkaBK 23:00, 06 sie 2012

Wspaniałe spotkanie, przepiękny ogród, rewelacyjne zdjęcia, oddające atmosferę, jaka Wam towarzyszyła. Mieliście cudowne spotkanie, które myślę że na zawsze pozostanie w Waszej pamięci, a dzięki tak fantastycznym relacjom, także w pamięci tych , którzy nie mogli być z Wami. Wszystkie zdjęcia są świetne.... każda osoba w trochę inny sposób widzi ogród i to właśnie jest ciekawe. Jednak muszę nadmienić, że zdjęcia Eli i Roberta są zrobione w mistrzowski sposób. Pozdrawiam
dajana 23:00, 06 sie 2012

ell napisał(a)
Dziekuję ! I muszę przyznać, że odkąd jestem z Wami, to zrobiłam spore postępy w fotkowaniu - ciągle podglądam lepszych ode mnie i uczę się tyle ile mogę.

cd.

Zdolna i skromna to Ela twoje zdjęcia oraz inne zdolności które miałam przyjemność obejrzeć są zachwycające .
GabiK 23:13, 06 sie 2012

Aniu, jeszcze raz dziękujemy. I dziękujemy za komplementy pod adresem Laurki. Rzeczywiście sprawdza się w towarzystwie.

Twój ogród jest równie wspaniały jak Laura. Aż nie do uwierzenia, że długo pracująca kobieta z pomocą męża jest w stanie stworzyć i utrzymywać w formie takie cudo.
Mala_Mi 23:15, 06 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
To ujęcie ogrodu Ani pozostawię w mej pamięci na długo Jest urocze

Zostałą się jeszcze jedna książak z konkursów których .. w rezultacie nie było..... pomyślałam, że dam jakomuś czyje zdjęcie mi się spodoba najbardziej........... przejrzałam jeszcze raz fotki.. i sorki....... nie wybrałam finalisty, bo nie mam tylu książek.....
Aż uwierzyłam, że mam ładnie
Szkoda, że spotkanie jednak nie było ze 2 tygdonie wcześniej....było bardziej kolorowo...... nawet tydzień wcześniej, ale nie ma co gdybać......... cały sezon u mnie coś kwitnie

Madzenka 23:49, 06 sie 2012

asc napisał(a)

To ujęcie ogrodu Ani pozostawię w mej pamięci na długo Jest urocze

Aż uwierzyłam, że mam ładnie
Szkoda, że spotkanie jednak nie było ze 2 tygdonie wcześniej....było bardziej kolorowo...... nawet tydzień wcześniej, ale nie ma co gdybać......... cały sezon u mnie coś kwitnie

Anka uważaj bo już wsiadam do samochodu z paskiem!!!! Znów zaczynasz???
Madzenka 23:50, 06 sie 2012

Jest pięknie , i nie gdybaj co by było gdyby babcia miała wąsy
Mala_Mi 23:59, 06 sie 2012

Mażenko.. kiedyś bedzie tu pieknie
Przetacznik 00:23, 07 sie 2012

Niezwykły ogród,przepięknie pokazany przez Elę, gratulacje!
A spotkanie widać, że wszystkim dało radość i satysfakcję.
Milka 00:32, 07 sie 2012

GabiK napisał(a)
Aniu, jeszcze raz dziękujemy. I dziękujemy za komplementy pod adresem Laurki. Rzeczywiście sprawdza się w towarzystwie.

Twój ogród jest równie wspaniały jak Laura. Aż nie do uwierzenia, że długo pracująca kobieta z pomocą męża jest w stanie stworzyć i utrzymywać w formie takie cudo.

pięknie piszesz, masz talent literacki..inni tego nie potrafią ubrać w słowa

pozdrawiam