Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Martek 01:00, 07 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Ja się przyznam, że wykorzystaliśmy z Monte spotkanie, od dechy do dechy, więcej się nie dało. Przyjechaliśmy rano, a tu deszczyk nas przywitał Ania zaczęła wpadać w panikę, co ona zrobi z taką ilością gości. Ja uspokajałem że z tych chmur deszczu nie budziet. Dla mnie deszcz to najlepsza pogoda do robienia fotek więc wypakowałem rośliny z samochodu, zmontowałem sprzęt i do roboty. W ogrodzie wtedy panował błogi spokój i nic nie zapowiadało jeszcze nadchodzącego trzęsienia ziemi. Podejrzewam że ogród Ani tak to mógł odczuć.

Było mi miło poznać wiele nowych osób, których bym nigdy nie poznał, gdyby nie nasze spotkania.

Kto rano wstaje ...

Czekałam na te zdjęcia

Chcę jednak powiedzieć,że Bogdzi uwadze nie umknęło nic i też obiektyw jak żyleta ![/quote Martuś to są zdjecia Roberta , nie moje.
Te tu zdjęcia są Roberta,ale w podobnym czasie zaczęłaś wstawiać swoje zdjęcia i o nich wspomniałam bo są "nad"zdjęciami kolegi naszego ogrodowiskowego.
Więcej wyjaśniać nie będę bo z szybkiego czytania takie niuanse wychodzą
Martuś to są zdjecia Roberta , nie moje.
Martek 01:47, 07 sie 2012

Każde zdjęcia mają swój urok i swoje "5 min".Ela gdybym była w komisji nie miałabym wątpliwości,że w kategorii roślinki,roślinki nocą i o poranku zdobyłby pierwsze miejsce Uczysz się,ale chyba od samej siebie
Mala_Mi 07:29, 07 sie 2012

Martek napisał(a)
Każde zdjęcia mają swój urok i swoje "5 min".Ela gdybym była w komisji nie miałabym wątpliwości,że w kategorii roślinki,roślinki nocą i o poranku zdobyłby pierwsze miejsce Uczysz się,ale chyba od samej siebie

Każde zdjęcia mają swój urok i swoje "5 min". Nie chiałąbym być w żadnej komisji.... bo nie zdecydowałabym się które najlepsze...chyba żeby je podzielić na różne kategorie..a i wtedy byłby problem....

Niestety pełne słońce to kiepska pora na robienie fotek.. ale jest naprawdę kilka zdjęć które powaliły mnie na kolana....

A ja uśmiecham się do Roberta czy mogę jego zdjęć użyć do wizytówki ogrodu..... ja nie umiem robić takich zdjeć, a te o poranku są fantastyczne.
Robert.... ja Cię muszę pozapraszać o różnych porach roku.. wizytówka wyjdzie jak marzenie......

Ewa 07:48, 07 sie 2012

Aniu ogród masz zachwycający, a przecież on jest młodziutki i nie mogę sie nadziwić ile pracy musieliście włożyć , żeby tak wyglądał po chyba 5 latach.
Jesteś WIELKA!!!!!
ana_art 08:00, 07 sie 2012

asc napisał(a)
Mażenko.. kiedyś bedzie tu pieknie
hhaha przygadał kocioł garnkowi
Mala_Mi 08:26, 07 sie 2012

Ewa napisał(a)
Aniu ogród masz zachwycający, a przecież on jest młodziutki i nie mogę sie nadziwić ile pracy musieliście włożyć , żeby tak wyglądał po chyba 5 latach.
Jesteś WIELKA!!!!!

Dzięki Ewuś.... i sprostowanie.. po 4 latach
Klamber 08:48, 07 sie 2012

Aniu, oczywiście że możesz wykorzystać moje fotki, przecież ja robiłem dla Ciebie a sobie wziąłem na pamiątkę.

GabiK 08:53, 07 sie 2012

Robert, jesteś mistrzem.
Evchen 09:02, 07 sie 2012

Aniu, nasyciłam się do woli zdjęciami Twojego ogrodu.. ! Ela i Robert to mistrzowie obiektywu! Bardzo mi się podoba i nie mogę się doczekać Twojej wizytówki- będę miała wszytko w pigułce
marzena 10:13, 07 sie 2012

Ania, ogród masz przepiękny, bujny,zadbany- no, podziwiam Twoją/Waszą pracę, koncepcje, energię włożoną w organizowanie i dbanie o to piękne miejsce !
cieszę się, że mogłam uczestniczyć w tym wspaniałym spotkaniu, dziękuję Tobie, Twojej rodzinie, wszystkim, z którymi mogłam się spotkać w tym cudownym ogrodzie

na, razie, zgodnie z tym, co zdradziła Bogdzia, a spełniła piękna złota rybka Ani -jestem w Pradze (`zwiedzam i podziwiam) , po powrocie pod koniec tygodnia też umieszczę jeszcze kilka fotek z ogrodu Ani ...
pozdrawiam serdecznie wszystkich