Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

Tess 09:21, 05 wrz 2012

Skarbnikiem klasowym zostałaś? Gratuluję

Też zauwazyłam słaby ruch na forum, ale nie wpałam na to, że to może być wynikiem początku roku szkolnego.
Rh będą pięknie rosnąć u Ciebie, już dawno to pisałam I słusznie prawisz, że wrzosów miec nie musisz, skoro odmawiają współpracy

Strasznie jestem ciekawa co też Ci Ev wymyśliła
grupa_trzyma... 09:23, 05 wrz 2012

Ja jeszcze w temacie inspiracji ogrodowych...Magda, zajrzyj proszę na wątek Spotkanie u Kasi i Wiesi. Takie klimaty chciałabym u siebie połączone z klimatami Pszczółki-Ewy. To moje niedoścignione wzory...tzn. jedne z wielu, ale te akurat pasują mi do mojego lasu.

Pszczółko! Uważasz, że do leśnego krajobrazu nie pasują bukszpany? Ja je tak lubię.
grupa_trzyma... 01:04, 06 wrz 2012

Tak, zostałam skarbnikiem.
Mam nadzieję, że na tym zakończy się moja "kariera".

Mnie też zżera ciekawość, co tam ta Evochichonka wydumała. Martwię się tylko, czy mój rozum to ogarnie i czy kieszeń wytrzyma...
Co do Rh to już szukam odmian, które chciałabym mieć u siebie.
Marzą nam się też róże. Chciałabym znaleźć dla nich dobre miejsce. Oglądałam sobie piękne róże u Vivy, robiłam notatki i będę szukać w sklepach, ale zakupy planuję dopiero na przyszły rok. W tym może tylko jedną czy dwie pnące obok altany. Tam miejsce już jest przygotowane, więc można szaleć.

Macie takie piękne ogrody, że tylko biegać po nich i szukać pomysłów i inspiracji. Trzeba tylko wymyślić jak wydłużyć dobę, bo za krótka!

Pozdrawiam Tereniu!

noemi 22:33, 06 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ja jeszcze w temacie inspiracji ogrodowych...Magda, zajrzyj proszę na wątek Spotkanie u Kasi i Wiesi. Takie klimaty chciałabym u siebie połączone z klimatami Pszczółki-Ewy. To moje niedoścignione wzory...tzn. jedne z wielu, ale te akurat pasują mi do mojego lasu.

Pszczółko! Uważasz, że do leśnego krajobrazu nie pasują bukszpany? Ja je tak lubię.

Aga popatrzyłam ... bardzo podoba mi się u Kasi i Wiesi i u Pszczółki ... czytałam ,że pomysł na rabatkę ma też Ania _Studio ....w sobotę coś wymyślimy ...już się cieszę na spotkanie i wspólne pogaduchy ....
Madzenka 22:37, 06 wrz 2012

Tess napisał(a)
Skarbnikiem klasowym zostałaś? Gratuluję

Też zauwazyłam słaby ruch na forum, ale nie wpałam na to, że to może być wynikiem początku roku szkolnego.
Rh będą pięknie rosnąć u Ciebie, już dawno to pisałam I słusznie prawisz, że wrzosów miec nie musisz, skoro odmawiają współpracy

Strasznie jestem ciekawa co też Ci Ev wymyśliła

Przynajmniej wreszcie jakoś to forum można ogarnąć do zobaczenia w sobotę
anna_studio 22:26, 08 wrz 2012

Aguś, miło mi było znowu Was widzieć.....
jesteście przesympatyczni....i mili
no i buziol wielki za inspekcję.....jeszcze ktoś pomyśli, że Was przekupiłam
Madzenka 23:40, 08 wrz 2012

A teraz trzeba obmyślać projekt
Milka 23:44, 08 wrz 2012

a ja was wykukałam na fotach, pozdrawiam Grupę...a w projektach Madżenka biegłą
grupa_trzyma... 20:58, 09 wrz 2012

Dziękuję za miłe odwiedziny. Dopiero dziś rano udało mi się zalogować na forum.

Anula inspekcja była przed spotkaniem, więc o przekupstwie nie może być mowy.
Pikle są pyszne!!! I nie piszę tego z grzeczności. Wrąbaliśmy już pół słoiczka. Drugie pół będzie reglamentowane. Poproszę o przepis.

Marzenka trzeba, trzeba...Ja całą drogę powrotną myślałam o tym jak z naszego grajdoła zrobić piękny ogród wykorzystując to, co mamy czyli piękny sosnowy las. Liczę na Was - dziewczyny i na Wasze pomysły.

Irenka a Ty masz naganę z wpisaniem do akt za swoją nieobecność u Kapiasów!
Musisz mieć dobre usprawiedliwienie, żeby było Ci odpuszczone!
Ja nie oglądałam jeszcze zdjęć ze spotkania, bo nie mogłam się zalogować...poza tym na dziś mieliśmy zaplanowany jeszcze jeden wyjazd i wróciliśmy wieczorem.

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających i tych, z którymi miło spędziliśmy czas u Kapiasów!
agniecha973 21:05, 09 wrz 2012

Czuję się pozdrowiona