Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Joanka 18:48, 28 lut 2012

ell napisał(a)
Ja się tylko zastanawiam jak wy to robicie, że wydłużyłyście dobę o przynajmniej 6 godzin, bo przecież kiedyś też musicie pracować.

No właśnie
weronika77 20:48, 28 lut 2012

Jak mówiłam, prawie tańcząco opuszczam Twój ogród Irenko, w nastroju odmłodzonym.
A tych roślin co nasadziłaś, prawie nie znam. Widziałam reklamy, ale bałam się, że nie na nasze klimaty.
Lagerstroemia, prusznik, jak się u Ciebie mają?
Doniczki z Praktikera piękne. A Ty, urocza babcia, babeczka, dowcipnisia i odważna kobieta. Będę tu wracać. Dzięki też za odwiedziny.
AgnieszkaBK 21:01, 28 lut 2012

Irenko, dopiero do Ciebie zajrzałam..... wiem, że chwilowo Cię nie ma.... ale później mnie nie będzie Super wyglądasz na tym zdjęciu .... i nie tylko na tym.... jesteś bardzo fotogeniczna Widzę, że prace w ogrodzie nabierają tempa... ja jak wszyscy ze wschodu muszę jeszcze poczekać.... tylko uważaj, żeby się nie przeziębić..... pozdrowionka przesyłam
an_tre 21:09, 28 lut 2012

Zrobiłam dubelek to dam ci iryska
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 21:13, 28 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Na tym Ogrodowisku to coraz młodsze babcie świetnie Irenko wyglądasz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
andziulka 22:36, 28 lut 2012

Każde dziecko chciałoby mieć tak piękną i młodą babcię Super wyglądasz Irenko!
AniaDS 22:44, 28 lut 2012

No Kochana, ja też chcę tak wyglądać jak babcią zostanę .
W życiu bym nie uwierzyła w to, żeś babcia, gdyby nie tyle zapewnień .
Sebek 23:43, 28 lut 2012

Idziesz jak burza - gratuluję 100

Milka 12:52, 29 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, robi się, ale wlecze; dziś przyszli o 8 stwierdzili, że pada i poszli; bałagan jest okrutny, wiele roślin zniszczonych, trawnik rozjeżdżony; gdyby nie hart ducha i wrodzony optymizm, bardzo bym się martwiła, a tak płynę z nurtem

Jak mnie robotnicy tak pracowali to powiedziałam im że będę im tak samo płacicic jak oni pracują. Że będą chodzic prosic i czekac na pieniadze i od razu pomogło.

tak też zamierzam uczynić; przeraża mnie nieustannie to, że w innych krajach porządnie pracują (Polacy), a już u nas niekoniecznie; żadnej odpowiedzialności za porządek po skończonej pracy; i co tu myśleć o tym bezrobociu?
Milka 12:54, 29 lut 2012

Joanka napisał(a)

Ja się tylko zastanawiam jak wy to robicie, że wydłużyłyście dobę o przynajmniej 6 godzin, bo przecież kiedyś też musicie pracować.

No właśnie

Joanko, my kobietki mamy podzielność uwagi a i nam akurat sprzyja rodzaj wykonywanej pracy
ja juz do takiej wprawy dochodzę w pisaniu na klawiaturze, ze w jakiś konkursach mogę brać udział hi, hi oczywiście

a jak tam zdrówko? mam nadzieję, że tylko coraz lepiej