Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Mala_Mi 11:11, 26 mar 2012

Upsss.. a ja z rozpedu nie zauwazyłam, ze jeszcze jest cała stronka....Irenka nie do zdarcia kobieta
Milka 11:24, 26 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Irenko, bukszpany Ci się udały!
Może i ja się na kilka gałązek załapię?

będę ukorzeniać te pstre przy cięciu, więc na pewno zadbam abyście też miały, bo Joance też obiecałam

ale mój M. się napracował, teraz kanciki i wyrównywanie już na mojej głowie

w pustych półkolach będą nutkajskie cyprysniki, coś tam M. wymyślił;

po murem rosną róże i paprocie, lilie i budleja skrętnolistna, a w rogu magnolia gwiaździsta

Milka 11:28, 26 mar 2012

viva napisał(a)
Irenko i jak dołączam do zachwytów nad bukszpanami, będzie pięknie
Wiosna u Ciebie dużo bardziej do przodu, widzę to po forsycji.

dzięki Vivo i pozdrawiam i faktycznie coś już tej wiosny widać a w każdym bądź razie, czuję to w mięśniach

bez ma pąki i chyba, jak co roku zakwitnie

tawułki juz ruszyły

Milka 11:29, 26 mar 2012

Pola napisał(a)
Irenko cudnie będzie, bukszpanki idealnie pasują widzę że tak jak ja pracowałaś dzisiaj pewnie kręgosłup bolący

Oj Polu, rąk i plecków nie czuję, nawet rano nie wstałam i na ogród nie poszłam, dałam sobie w kość!!
pozdrawiam
Milka 11:35, 26 mar 2012

arcobaleno napisał(a)
O rany - ale u Ciebie kwitnąco! Tulipany niedługo zakwitną Czekam na tę magnolię - to dopiero będzie piękność!

Na magnolie też czekam, jak zakwitnie wszystkich siedem piękności, oby tylko już przymrozków nie było pozdrawiam wiosennie

tu już wysadzone hortensje i róże Chopin i 2 miłorzęby powoli chyba wypuszczą listki

w niedzile, taka sytuacja była; kot na drzewie siedział 2 godziny, a sunia pod drzewem go pilnowała przez te dwie godziny i tak w bezruchu trwali, śmiesznie to wyglądało!

a dzięki Bogdzi rozpoznałam kosa, siedział sobie na tulipanowcu i piękne trele urządzał!!!

Milka 11:36, 26 mar 2012

Pszczelarnia napisał(a)
U Ciebie wiosna już zagościła! Pięknie wszystko wygląda w otoczeniu bukszpanów.

dzięki Pszczółko

powolutku rusza wszystko, ale jeszcze tak goło wygląda, ale juz coraz cieplej i będzie, chyba? ładnie
Milka 11:41, 26 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, przyleciałam szybko zobaczyć bukszpany variegata - no cuuuudne!!! Ale nie zazdroszczę Twojemu M. tego kopania dołków Czy Ty zamierzasz pół plantacji wykupić? Zostaw trochę dla mnie Na razie myślę, gdzie je posadzić... A u Ciebie już tak naprawdę wiosennie, a nowe rabaty bukszpanowe - miodzio!!!

Agnieszko, zostawię trochę dla ciebie, bo inaczej M. przeklnie te bukszpany ale parę jeszcze kupię, bo reszta nasadzeń to Rh i trawy, no i na mur pójdą wiciokrzewy i biało-zielone winobluszcze

chyba nie wyszły mi takie kulki jak wam, ale powoli będę korygować kształt
Milka 11:43, 26 mar 2012

asc napisał(a)
Irenka padła po swoich akcjach..i nie ma siły na nic

żebyś Aniu wiedziała, padłam, chyba się z siłami przeliczyłam, miałam wrażenie, że robie i robie i nic nie widać z tej pracy!!!

buziaki wiosenne przesyłam
Milka 11:44, 26 mar 2012

asc napisał(a)
Upsss.. a ja z rozpedu nie zauwazyłam, ze jeszcze jest cała stronka....Irenka nie do zdarcia kobieta

już zdarta!!!

ale może odpocznę w pracy, łyknę przeciwbólowe i po pracy dalej będę ciąć kulki!!!
anika 12:27, 26 mar 2012

No, Irenko ja też bym padła po takim cięciu. Ile Ci jeszcze zostało? Ale jaki efekt hmmm, pozazdrościć