Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Yen 22:43, 30 mar 2012

Irenko, od 3 dni siedzę w domu bo mnie grypiszcze dopadło, i się leczę , ale coś niecoś już zrobiłam jak było ciepło w ubiegłym tygodniu. Nie mogę zdjęć zrzucić bo mi M kabelek zabrał do sanatorium. Ale fotki robię, to potem wstawię, jak wróci, kabelek oczywiście
grupa_trzyma... 22:50, 30 mar 2012

Irenko, piękny jest twój ogród (podziwiałam przed chwilą wizytówkę). największe wrażenie zrobiły na mnie zdjęcia jesienne - te kolory! Cudo! Jak sprawdza się takie podcinanie dużych iglaków: świerków i sosen...nie usychają aby?
Wieloszka 22:53, 30 mar 2012

Irenko, u Ciebie też jestem na bieżąco, co wcale nie jest łatwe z tak nikłą ilością czasu i tak dużą ilością stron powstającą każdego dnia w Twoim Miłkowie . Pozdrawiam!
Martek 23:07, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Nie wiedziałam ze zrobiłaś wizytówkę. Idę zobaczyc.

Ja też idę
Milka 11:12, 31 mar 2012

andziulka napisał(a)
Zaglądam Do Ciebie i czytam, że zrobiłaś wizytówkę. Kiedy znajdujesz na to wszystko czas? Tyle rewolucji w ogrodzie, budowa domku, duża aktywność na Ogrodowisku, odwiedzające wnuki - jesteś pełna energii, jak 18-stka zaraz obejrzę wizytówkę

sama nie wiem, ale doszłam do wniosku, że to ogrodowisko i kontakt z wami wszystkimi tak działa
o 10 jak 18-tka, po 19, jak 100-tka
Martek 11:14, 31 mar 2012

O Miłka Moja pozdrawiam cię sobotnio i życzę dobrego dnia .Wizytówka bardzo piękna i już nie mogę doczekać się wiosny ...
Pozdrawiam
Milka 11:15, 31 mar 2012

Pola napisał(a)
O rany ale się Irenko nakulkowałaś, rzeczywiście masz dużo siły wygląda to wszystko w twoim ogródku super odwaliłaś kawał dobrej roboty razem z swoim M

Ktoś mądry, napisał na tym forum, że w ogrodzie nigdy nie ma końca, więc i u mnie tak jest i ciągle coś się zmienia; pomysły czerpie z waszych ogrodów i wyjdzie na to, że wszystkie ogrody będą w moim, w jakimś kawałku, czyz to nie cudowne
bez M. źle mi sie działa, stanowimy zgrany duet
Martek 11:16, 31 mar 2012

Muszę to przeczytać swojemu
Milka 11:19, 31 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

ale wypuścił pąki Indygowiec Kiriłowa, kielichowiec chiński, dereń kousa, dereń folridus, orszelina, prusznki niebieski, albizja i czekam jeszce na lageostromię; krzewuszka niro variegata ma już spore listki; w życiu nie myslałam, ze przetrwają! nawet ich nie okryłam
pozdrawiam Weroniko i sledzę twoje zwiastuny wiosny!

jak buchnie kwitnienie tych wszystkich roślin nam szczęki opadną

może nie aż tak, ale będzie ciekawie

a tu 2 foty, jak co rano i wieczór muszę zamiatać na kilogramy, nasiona z wiązów, a potem pilnować aby się nie pleniły!!!

są dosłownie wszędzie!! potem w maju fruwają białe koty, i jesteśmy jak oblepieni
Milka 11:36, 31 mar 2012

Yen napisał(a)
Irenko, od 3 dni siedzę w domu bo mnie grypiszcze dopadło, i się leczę , ale coś niecoś już zrobiłam jak było ciepło w ubiegłym tygodniu. Nie mogę zdjęć zrzucić bo mi M kabelek zabrał do sanatorium. Ale fotki robię, to potem wstawię, jak wróci, kabelek oczywiście

to sie kuruj!!! bo wiosna i tak idzie, mimo tych zawirowań pogodowych! czekasz na kabelek, ale i penie na M. do pomocy

wrzucam fotki, jakie rh czekają do wysadzenia i inne roślinki