Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Bogdzia 17:59, 20 cze 2012

Pięknej lawendy się dochowałas ale róże to nie są ani Westerland ani Chopin. Wprawdzie jest biała ale pąki ma zbyt drobne, moim zdaniem to coś innego.
alinak 19:26, 20 cze 2012

ach Irenko piękny ten Chopin . zastanawiałam sie nad nim na wiosnę i teraz żałuję że się nie skusiłam. hosty super i nie dziw się że droższe od tych pospolitych .....rarytasy zawsze droższe .
malgocha1960 20:28, 20 cze 2012

Witaj Irenko,nadrobiłam troche zaległość.Łany lawendy robią wrażenie,zakupy żurawkowo hostowe.Widzę,że niektóre żurawki kupiłyśmy takie same.
bociek 20:30, 20 cze 2012

Irenko, piekne hosty a roza tez sliczniasta
an_tre 20:33, 20 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Ireno urzekły mnie te dziewanny
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 20:41, 20 cze 2012

popcarol napisał(a)
Z góry dziękuję Posiałaś może nasiona piórkówki i agapantów? Ja swoje jeszcze nie...

Posiałam i dziś zaglądałam, ale na razie nic;
za to hosta od ciebie zakwitnie i jeżówka też
marna ze mnie ogrodniczka ale... dbam o nie

bociek 20:44, 20 cze 2012

Irenko, co Ty opowiadasz??? Ty marna ogrodniczka???? Co to za androny??? Wszystko u Ciebie az kipi!!!!
Milka 20:45, 20 cze 2012

ell napisał(a)
Rzeczywiście wypuściły sporo kwiatostanów - to znak,że mają dobrze u Ciebie.
Przekaż pozdrowienia dla M.

Patrzyłam na nową rabatkę w cieniu. Może puścisz na pień i ogrodzenie hortensję pnącą - miałaby tam dobrze.

Pozdrowienia przekazane chwilę tu jestem i biegnę te wczoraj nie wysadzone 4 sztuki host wsadzić
dzięki za podpowiedź, hortensja tam nawet rozjaśni
Milka 20:47, 20 cze 2012

asc napisał(a)
Niby czytam po koleii...a tu uciekła mi stronka.....róże białe w obwódce bukszpanowej ...... miodzio.... róże, obwódki, lawenda...... zupełnie jak w ogrodzie u Ani z Zielonego...... a ty byłaś pierwsza

Brakło mi host i zurawek...bo koncepcja sięzmieniłą..dziśchciałąm zamóić, nie było..wiec musze znów poimprowizowac..napisałam Panu, że mi brakło....a już nie ma wiec biorę inne... Pan zadzwonił i jednych powiedział, że kilka sztuk jeszcze ma ...a żurawki wyszły..... Ale po namyślestwierdziłą..ja jestem skazana na mój misz-masz...... i nie może tak być, że raptem jest inaczej....... będę sie czuła nieswojo.....

No top dobrze, że zobaczyłaś, bo mi te miejsca też sie podobają
z tymi roślinami tak jest, co chcesz, zawsze brak, więc rób swój misz-masz i czuj się dobrze
ja chyba też podobnie mimo próby zmian działam, ale jednak zmiany są
Milka 20:50, 20 cze 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Śliczności te hosty! Proszę o przedstawienie nam Azjatek po kolei z imienia i nazwiska
A gdzie je zamawiałaś Irenko Miła?

We we wcześniejszym poście pisałaś o ulewie!
a u nas parno i duszno, zachmurzenie i cisz, ale chyba lunie; nawet dostałam na maila komunikat od Dolnośląskich Służb Zarządzania Kryzysowego; 20-21, straszne ulewy, grad, burze, zatory wody i wiatr 85-100 km; no horror i proszą o zabezpieczenie!!

a hosty zamawiałam na funkia.pl; oczywiście za chwilę podam i nazwy
pozdrawiam i do soboty