Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 23:43, 20 cze 2012

Elfik napisał(a)
O rany julek... ... A ja durna ręce urabiam sobie przy tej kwiatkowej drobnicy... A posadziłabym takie 3 giganty - i po robocie... I pustostanów by nie było...
Miluśka, ja mam w szafie takie woreczki (wory! ) z lawendą, ale ona tak "od samości" nie pachnie. Muszę ją od czasu do czasu pomiętolić w tych workach... Ale ja dawałam kwiatostany przycinane w sierpniu...

oo, a ja myslałąm, że sama z siebie a jakby tak ten susz w szafie bez worka powiesić? może wtedy intensywniej będzie
ana_art 23:45, 20 cze 2012

Dzięki Irenko, Róże kupowałam w ubiegłym roku, mialy być ecru, a sa takie jakie są pzezimowały ladnie i wlaśnie koło tych róż dam lawendę, dosadzę tam jeszcze inne trzy róże angielskie bo dokupiłam w rosarium
Milka 23:46, 20 cze 2012

bociek napisał(a)
Irenko, co Ty opowiadasz??? Ty marna ogrodniczka???? Co to za androny??? Wszystko u Ciebie az kipi!!!!

niby tak, ale czy to moja zasługa, może tylko przez plewienie i inne pielęgnacyjne
jakos żyją, ale działam po omacku, no teraz jak was mam to juz lepiej jest
Milka 23:48, 20 cze 2012

ana_art napisał(a)
Dzięki Irenko, Róże kupowałam w ubiegłym roku, mialy być ecru, a sa takie jakie są pzezimowały ladnie i wlaśnie koło tych róż dam lawendę, dosadzę tam jeszcze inne trzy róże angielskie bo dokupiłam w rosarium

mnie te róże zachwycają cudne kolory, a jak dasz wielką skarpetę z lawendy, będzie bosko!
Mala_Mi 00:03, 21 cze 2012

Ty mi pokazujesz lawende..ja darłam się, że koniec z lawendami..i co ....... zamiast wyrzucić dałam im jeszcze jedna szansę..... mało tego dokupiłam jeszcze 3 czy 4 doniczki......
Dziś jechała przez Rzeszów i gapiłam sie na tę wydmurzycę piaskową... i pomyślałąm o Tobie.... jutro ci walnę fotkę..może to na pasie rozdzielajacym jezdnie..ale mi sie podoba aranżacja..... Dziś zmieniły się światła zanim znalazłam aparat.....
Martek 00:45, 21 cze 2012

Znowu rozmach w zakupach i paplaninie nie nadążam ...
Dziewanna,róże,hosty itd...oj dzieję się tu dzieje
Milka 11:38, 21 cze 2012

asc napisał(a)
Ty mi pokazujesz lawende..ja darłam się, że koniec z lawendami..i co ....... zamiast wyrzucić dałam im jeszcze jedna szansę..... mało tego dokupiłam jeszcze 3 czy 4 doniczki......
Dziś jechała przez Rzeszów i gapiłam sie na tę wydmurzycę piaskową... i pomyślałąm o Tobie.... jutro ci walnę fotkę..może to na pasie rozdzielajacym jezdnie..ale mi sie podoba aranżacja..... Dziś zmieniły się światła zanim znalazłam aparat.....

I bardzo dobrze zrobiłaś!!! ona u ciebie rosłą w nieodpowiednim miejscu, teraz już ma dobrze; na pewno odwdzięczy się czekam na foto wydmurzycy
Milka 11:39, 21 cze 2012

Martek napisał(a)
Znowu rozmach w zakupach i paplaninie nie nadążam ...
Dziewanna,róże,hosty itd...oj dzieję się tu dzieje

Marta, jaki tam rozmach! jak posadziłam, to ledwo to widać, a tylko ilości brzmią zabójczo!
Czeka mnie dalsze kupowanie, ale to zostawiam sobie na sobotę, w szkółce Finki, ach
Milka 12:26, 21 cze 2012

A u nas ostatnio trwała akcja ratunkowa, gonienie kury sąsiada, która a wysoko fruwa i koniecznie chce do nas!!! a... u nas czeka Dżaga na nią i zamiast jajek rosół z kury będzie! NO I TE NIECHCIANE WIDOKI ZA MOIM MUREM, KIEDY BLUSZCZE TO OSŁONIĄ!

oto ona, samobójczyni!

odwrót
zbigniew_gazda 12:43, 21 cze 2012

Irenko i co - kura się zdecydowała na nieprzemyślany ruch ? Powiem Ci w sekrecie że mój Bari wczoraj rano zadusił ( o zgrozo ) w czasie spacerku kurczaka !!! Jest niesamowity i wszystko co się rusza to goni.