Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 15:01, 03 lip 2012

Milka 15:09, 03 lip 2012

hanka_andrus 15:33, 03 lip 2012

Muszę chyba u siebie zastosować takie kratki.Na bluszcz i hortensję pnąca.Na razie są w parterze,ale przecież ja czekam na ten czas kiedy one do piętra sięgną.....przynajmniej do pierwszego.....
Dziękuję za odwiedziny.
Milka 15:36, 03 lip 2012

A ja też dziękuję Haniu za odwiedziny
te kratki zostały po pracach budowlanych i w ten sposób ochraniają pnie drzew przy koszeniu i pomagają roślinom się wspinać, jak najbardziej polecam
jotka 15:56, 03 lip 2012

Zaglądam do "bratowej", a tu znowu nowe

Irenko pokazujesz swój ogród z różnej perspektywy i przez to mam wrażenie że ciągle jestem w nowym miejscu. I jeszcze zmieniające się rośliny, kwiaty coraz to nowe wchodzące w okres kwitnienia Mus przyjechać i obejrzeć na żywo

A o brak pracy w ogrodzie się nie martw, nie znam jeszcze takiego przypadku, żeby nie było co robić

pozdrawiam
noemi 15:57, 03 lip 2012

A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte

Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać

ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super
Milka 16:19, 03 lip 2012

jotka napisał(a)
Zaglądam do "bratowej", a tu znowu nowe

Irenko pokazujesz swój ogród z różnej perspektywy i przez to mam wrażenie że ciągle jestem w nowym miejscu. I jeszcze zmieniające się rośliny, kwiaty coraz to nowe wchodzące w okres kwitnienia Mus przyjechać i obejrzeć na żywo

A o brak pracy w ogrodzie się nie martw, nie znam jeszcze takiego przypadku, żeby nie było co robić

pozdrawiam

Ogród to ma do siebie, że jednak się nieustannie zmienia; powstają nowe zakątki pod oczywistym wpływem Ogrodowiska, dochodzą nowe rośliny, stare coraz dojrzalsze i tak powoli każdy zakątek inny
oczywiście zapraszam do oglądania na żywo, bo wtedy jeszcze zapach dochodzi

a z tą praca masz rację, już mnie cięcie czeka i nie tylko

Jolu zdrówka życzę
Milka 16:21, 03 lip 2012

noemi napisał(a)

A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte

Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać

ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super

dzięki Madziu
to jednak u Finki taniej, a ja prawie hurtowo chcę zakupy zrobić, może rabat będzie
a ja myślisz, przyciąc kulki ponownie? były cięte raz w kwietniu..
pagap 16:24, 03 lip 2012

irena_milek napisał(a)

u ciebie juz kwitnia, super wygladaja u mnie dopiero paczki sie przebijaja
Irenko dzieki za odwiedziny, zapraszam czesciej
Milka 16:27, 03 lip 2012

ja też dziękuje za odwiedziny, będę zaglądać
u mnie i tak w tym roku późno, bo u innych już widziałam, że hosty szaleją z kwitnieniem