Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Madzenka 18:42, 03 lip 2012

Irenka ja cIę przepraszam ale powinnaś mieć ustalony dzienny limit postów!!!! Przecież przed wyjściem do pracy byłam u Ciebie na bieżąco. Wróciłam 56 postów!!!
A ogród pięknie wygląda!!! Ja już się wpraszam na kawę!!!
Sebek 19:18, 03 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenka ja cIę przepraszam ale powinnaś mieć ustalony dzienny limit postów!!!! Przecież przed wyjściem do pracy byłam u Ciebie na bieżąco. Wróciłam 56 postów!!!

Ja też o to proszę Ale w ogrodzie ślicznie
Konstancja30 19:35, 03 lip 2012

Sebek napisał(a)

Ja też o to proszę Ale w ogrodzie ślicznie

ja to z biblioteki się wypisze ... laptopika wyciapam za okno ... bo i tak czasu mi starcza tylko na "bycie na bieżąco" i kfiatki ... które niebawem zaczną w mało ciekawej formie obrastać mi kąty bo o sprzątaniu to już nic nie powiem ... może lepiej coś zrobię ??? ... hmmmm ...
agniecha973 19:42, 03 lip 2012

Ale ładny zakątek.
noemi 21:08, 03 lip 2012

irena_milek napisał(a)

A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte

Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać

ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super

dzięki Madziu
to jednak u Finki taniej, a ja prawie hurtowo chcę zakupy zrobić, może rabat będzie
a ja myślisz, przyciąc kulki ponownie? były cięte raz w kwietniu..

Irenko pojechałam na kosmonautów ... żurawki zostały po parę sztuk z jednego rodzaju od 8.90- 9.80 zł ładne duże sadzonki ... jest trochę trawek , turzyc, też po parę sztuk i skoro hurtowo potrzebujesz, to ja bym poczekała na Finkę , widziałaś jakie trawy dla nas sprowadziła piękne
.. a kulki przytnij koniecznie, jeszcze bardziej się zagęszczą ... moje cięte w kwietniu i teraz cięłam ... w sierpniu Marzenka też jeszcze wygładza ... ja mam zawijasek do korekty , tylko pada ...
... ale się napracowaliście ... tyle kulek i nie tylko, posadzonych w takim tempie ...
... cieszę się , że trochę ogrodu pokazujesz ... bardzo ładne masz zakątki
Mala_Mi 22:49, 03 lip 2012

Dzięki w imienu rózyczki....
Milka 22:55, 03 lip 2012

Oj cudna ta róża, takiej nie widziałam
Milka 22:57, 03 lip 2012

noemi napisał(a)

A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte

Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać

ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super

dzięki Madziu
to jednak u Finki taniej, a ja prawie hurtowo chcę zakupy zrobić, może rabat będzie
a ja myślisz, przyciąc kulki ponownie? były cięte raz w kwietniu..

Irenko pojechałam na kosmonautów ... żurawki zostały po parę sztuk z jednego rodzaju od 8.90- 9.80 zł ładne duże sadzonki ... jest trochę trawek , turzyc, też po parę sztuk i skoro hurtowo potrzebujesz, to ja bym poczekała na Finkę , widziałaś jakie trawy dla nas sprowadziła piękne
.. a kulki przytnij koniecznie, jeszcze bardziej się zagęszczą ... moje cięte w kwietniu i teraz cięłam ... w sierpniu Marzenka też jeszcze wygładza ... ja mam zawijasek do korekty , tylko pada ...
... ale się napracowaliście ... tyle kulek i nie tylko, posadzonych w takim tempie ...
... cieszę się , że trochę ogrodu pokazujesz ... bardzo ładne masz zakątki

To wezmę się za mo0je, dodam im kształtu i niech się zagęszczają do Finki na pewno pojadę, ale wcześniej ja uprzedzę parę sztuk nie rozwiązuje mi sprawy, muszę kupić tyle aby wystarczyło
Milka 22:58, 03 lip 2012

agniecha973 napisał(a)

Ale ładny zakątek.

Aga, dziękuję tych paproci to mogę chętnym dać, jest ich pełno i lubię je
Klamber 22:58, 03 lip 2012

Irenko, nie miałem czasu napisać, ale ten liliowiec lekko fioletowy z fioletową obwódką przebija wszystkie.
Pozdrawiam cię serdecznie. Fajne fotki, tylko w niektórych podkręć ostrość. U mnie już 5 burza idzie i wszystkie mnie minęły.