Irenka ja cIę przepraszam ale powinnaś mieć ustalony dzienny limit postów!!!! Przecież przed wyjściem do pracy byłam u Ciebie na bieżąco. Wróciłam 56 postów!!!
A ogród pięknie wygląda!!! Ja już się wpraszam na kawę!!!
ja to z biblioteki się wypisze ... laptopika wyciapam za okno ... bo i tak czasu mi starcza tylko na "bycie na bieżąco" i kfiatki ... które niebawem zaczną w mało ciekawej formie obrastać mi kąty bo o sprzątaniu to już nic nie powiem ... może lepiej coś zrobię ??? ... hmmmm ...
A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte
Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać
ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super
dzięki Madziu
to jednak u Finki taniej, a ja prawie hurtowo chcę zakupy zrobić, może rabat będzie
a ja myślisz, przyciąc kulki ponownie? były cięte raz w kwietniu..
Irenko pojechałam na kosmonautów ... żurawki zostały po parę sztuk z jednego rodzaju od 8.90- 9.80 zł ładne duże sadzonki ... jest trochę trawek , turzyc, też po parę sztuk i skoro hurtowo potrzebujesz, to ja bym poczekała na Finkę , widziałaś jakie trawy dla nas sprowadziła piękne
.. a kulki przytnij koniecznie, jeszcze bardziej się zagęszczą ... moje cięte w kwietniu i teraz cięłam ... w sierpniu Marzenka też jeszcze wygładza ... ja mam zawijasek do korekty , tylko pada ...
... ale się napracowaliście ... tyle kulek i nie tylko, posadzonych w takim tempie ...
... cieszę się , że trochę ogrodu pokazujesz ... bardzo ładne masz zakątki
A jaki kolor? na urlopie na spokojnie pojeździsz i popatrzysz, ale tydzień to krótko, tak 10 dni weź:
u Finki są bardzo dobre ceny i to dla mnie argument wielki; a po ile w Kwiatonie żurawki i czy duży wybór jest, bo ja jak wracam z pracy to na Opolskiej zamknięte
Żurawki w kwiatonie ( Justyna pisała ) do 10zł , nie pamiętam dokładnie ... i duży wybór , ale to na Kosmonautów ... czynne do 18tej a w soboty do 15tej ... mi zostaje jednak sobota, bo w tygodniu nie mogę tam dojechać
ale ładne fotki z ogrodu pokazujesz ... piękne zakątki u Ciebie a kulki wyglądają super
dzięki Madziu
to jednak u Finki taniej, a ja prawie hurtowo chcę zakupy zrobić, może rabat będzie
a ja myślisz, przyciąc kulki ponownie? były cięte raz w kwietniu..
Irenko pojechałam na kosmonautów ... żurawki zostały po parę sztuk z jednego rodzaju od 8.90- 9.80 zł ładne duże sadzonki ... jest trochę trawek , turzyc, też po parę sztuk i skoro hurtowo potrzebujesz, to ja bym poczekała na Finkę , widziałaś jakie trawy dla nas sprowadziła piękne
.. a kulki przytnij koniecznie, jeszcze bardziej się zagęszczą ... moje cięte w kwietniu i teraz cięłam ... w sierpniu Marzenka też jeszcze wygładza ... ja mam zawijasek do korekty , tylko pada ...
... ale się napracowaliście ... tyle kulek i nie tylko, posadzonych w takim tempie ...
... cieszę się , że trochę ogrodu pokazujesz ... bardzo ładne masz zakątki
To wezmę się za mo0je, dodam im kształtu i niech się zagęszczają do Finki na pewno pojadę, ale wcześniej ja uprzedzę parę sztuk nie rozwiązuje mi sprawy, muszę kupić tyle aby wystarczyło
Irenko, nie miałem czasu napisać, ale ten liliowiec lekko fioletowy z fioletową obwódką przebija wszystkie.
Pozdrawiam cię serdecznie. Fajne fotki, tylko w niektórych podkręć ostrość. U mnie już 5 burza idzie i wszystkie mnie minęły.