Bez ułomności było by zbyt nudno ,a tak mamy się chociaż z czym oswajać w nudny czas ...
Cała sztuka kochać ludzi z ich zaletami i wadami to chyba najtrudniejsze z zadań jakie nam przydzielono ,ale nie jest niewykonalne
A teraz muszę napisać dwa listy do moich kolonistów .Obiecałam wczoraj,że szybko przyjdą
Masz rację Haniu, nigdy, zatem bardzo dziękuję i cieszę się, że czasami zaglądniesz
róża piękna i pewnie pachnąca; a my na nowo z Agnieszką musimy iść z pytaniami odnośnie rozmnażania hortensji z okładów
pozdrawiam
Czyżbyś większych ludzkich ułomności nie poznała ...?Szczęściara))))))))
Przeciwieństwo jest gorsze milczy taki i choroba wie co mu w główce siedzi ))))))))))
oj, tak z milczkami tez mam problem! a ułomności oprócz gadulstwa mam całkiem sporo, ale już się z nimi zżyłam
pozdrawiam Marta
Bez ułomności było by zbyt nudno ,a tak mamy się chociaż z czym oswajać w nudny czas ...
Cała sztuka kochać ludzi z ich zaletami i wadami to chyba najtrudniejsze z zadań jakie nam przydzielono ,ale nie jest niewykonalne
A teraz muszę napisać dwa listy do moich kolonistów .Obiecałam wczoraj,że szybko przyjdą
Nudno..pewnie tak, ale niby cały czas zmierzamy ku doskonałości
ale masz luzik, jak dzieciaki na kolonii, odpoczywaj
Bożenko, dzięki wielkie, ale stres niepotrzebny, przecież i tak wiem, że czasami o mnie pomyślisz a to wystarczy
te liliowce śliczne, były też wśród wielu innych na wycieczce liliowców
Bożenko, dzięki wielkie, ale stres niepotrzebny, przecież i tak wiem, że czasami o mnie pomyślisz a to wystarczy
te liliowce śliczne, były też wśród wielu innych na wycieczce liliowców