Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Mala_Mi 10:44, 27 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko, Ty miałaś lecieć do Rzeszowa OLT o ile dobrze pamiętam?
Właśnie przeczytałam, że chyba padną. Zawieszają loty od jutra.

Gabi, teraz od was się dowiedziałam, no szok! muszę chyba dzwonić, nie wiem co teraz będzie, jak zbankrutowali to nawet kasy za bilet nie odzyskam, ale najgorsze jest to, ze nie będę u ANi!!

Dzwoń i się pytaj...zawsze pozostaje sypialny pociąg... lub jakiś ekspres..... kwa mać... synus mi wąłsnie napisał na GG ze zawiesili loty.. i bym sie dowiedziałą czy nie twój lot, wiec wskoczyłam na forum.... i się pytam czy .... i kwa mać Twój lot wychodzi ze tez.... szlag by wziął... kwa mac.
Mala_Mi 10:47, 27 lip 2012

Biura podróży bankrutuja....
Linie bankrutuja... dzięki dziennikarzom..... bo zaczeli snuć domysły na tema właściciela linii, a banki wstrzymały kredyt dla właściciela i wyszło jak wyszło....
Autostrady bankrutuja...
Gdzie my żyjemy..... ??????
GabiK 10:48, 27 lip 2012

Tak Aniu, od dzisiaj w ogóle nie latają.

Irenko, może jeszcze jakąś trasę obmyślisz.
GabiK 10:50, 27 lip 2012

Aniu, za takie pieniądze nie da się latać. Przecież to nawet na paliwo nie starcza. I tak długo pociągnęli i tyle na reklamy wydali. A to jego Amber Gold też jest niepewne. Zaraz się okaże, że ludzie potracili nie tylko pieniądze za bilet, ale oszczędności życia "bezpiecznie" ulokowane w złoto.
ana_art 10:56, 27 lip 2012

ech dziwne to wszystko... pomijam że latanie po kosztach jest nie rentowne i wiadomo że predzej czy później padnie firma która doklada do interesu. Zastanawiaja mnie natomiast usługi BP które wcześniej pobierają kase i znikają, a ludzie zostaja z ręką w nocniku... Mam nadzieję że żadne inne biuro juz nie zbankrutuje, szczególnie te z którym 25.08 wybieram się na dwa tygodnie całą rodziną nad ciepłe morze... bo szlak mnie trafi ...
Milka 11:07, 27 lip 2012

Borbetka napisał(a)
A ja Irenko za Tobą nie nadążam, mimo nowego laptopa i w ogóle ...
Rabata super.

tak, Gosi projekcik extra, teraz ja muszę się zabatć do dzieła
pozdrawiam Borbetka
AgnieszkaBK 11:14, 27 lip 2012

Oj, ale się narobiło..... Irenko na pewno coś wymyślisz z tym wyjazdem do Ani... Trzymam kciuki.
Evchen 11:24, 27 lip 2012

asc napisał(a)
Biura podróży bankrutuja....
Linie bankrutuja... dzięki dziennikarzom..... bo zaczeli snuć domysły na tema właściciela linii, a banki wstrzymały kredyt dla właściciela i wyszło jak wyszło....
Autostrady bankrutuja...
Gdzie my żyjemy..... ??????

Też się często nad tym zastanawiam.. Czasami mam wrażenie, że być może konkurencja jest za duża i ceny są sztucznie zaniżane, żeby jakoś przetrzymać i wyjść na + w rozrachunku rocznym... ?... a jak się nie uda to wtedy plajta...
Milka 11:32, 27 lip 2012

ana_art napisał(a)
ech dziwne to wszystko... pomijam że latanie po kosztach jest nie rentowne i wiadomo że predzej czy później padnie firma która doklada do interesu. Zastanawiaja mnie natomiast usługi BP które wcześniej pobierają kase i znikają, a ludzie zostaja z ręką w nocniku... Mam nadzieję że żadne inne biuro juz nie zbankrutuje, szczególnie te z którym 25.08 wybieram się na dwa tygodnie całą rodziną nad ciepłe morze... bo szlak mnie trafi ...

Jestem wkurzona na maksa, dzwonie i nic! muszę jutro jechać na lotnisko, bo tam biuro; pozostaje mi tylko opcja pociągiem, 10 godzin
korzystam tylko i wyłącznie z niemieckich biur podróży, ale wierzę, że Aniu nic twojego urlopu nie zepsuje!!
Milka 11:34, 27 lip 2012

GabiK napisał(a)
Tak Aniu, od dzisiaj w ogóle nie latają.

Irenko, może jeszcze jakąś trasę obmyślisz.

Gabi Amber Gold, to nic innego jak przewałka!!
co do lotu, to była jedyna opcja, bo w takim dużym kraju pobudowali lotniska, ale nie pomyśleli nad lotami czarterowymi; jej myślę ci ja, tak się nastawiłąm na wypad do Ani, muszę być!
kasa pewnie przepadła, to przeboleję!