tak zrób, cały komitet KOIID na lotnisku cię powita
Powitamy w różowych kapeluszach
Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???
tak zrób, cały komitet KOIID na lotnisku cię powita
Powitamy w różowych kapeluszach
Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???
No Irenko... piękne z Was Dziewczyny na zdjęciach. Humory dopisały, pogoda również mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się do Was dojechać. Lato jest co roku
No właśnie Julka !!! Daleko nie masz
Dzięki...Daleko nie, ale wczoraj w pracy być musiałam, a jeszcze droga do Was?...Nie zdążyłabym.
Ten pomysł z patyczkiem w kopercie świetny! Czy on specjalnie wystawał?
Podpytuję, bo muszę ludkom naszym ogrodowym wysłać roślinki, a nigdy jeszcze nie wysyłałam, i nie wiem jak to zrobić, żeby doszły cało
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Irenko, napisałaś u mnie że też masz brunnerę Jack Frost. Rozumiem, że masz ją też pierwszy rok. Była jeszcze inna brunnera inna od te,j miała biało - zielone liście, też ładna, ale tą kupię może na drugi rok. Musiałam się ograniczać z zakupami. U mnie będzie rosła na tej nowej rabacie w półcieniu.
Bożenko, dokładnie tak, sadziłam w tym roku i tę drugą biało - zieloną też; ładnie rosną, ale chyba mają idealne warunki; zobaczymy jak to będzie po zimie
No Irenko... piękne z Was Dziewczyny na zdjęciach. Humory dopisały, pogoda również mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się do Was dojechać. Lato jest co roku
na pewno się uda, jeden dzień zawsze Jula wykombinujesz