Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Madzenka 08:05, 22 wrz 2012

Pozdrawiam sobotnio rannego ptaszka
Milka 08:20, 22 wrz 2012

ana_art napisał(a)
ok, idę dzieciom sniadanie robić bo chodzą i już jęczą

smacznego
Milka 08:21, 22 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiam sobotnio rannego ptaszka

ja też Marzenko pogoda coś sie posuła, pochmurno, oby tylko nie lało, to może byc do prac w ogrodzie; ja się ubieram już w zimowe polary do prac ogrodowych
Marta 08:35, 22 wrz 2012

Śliczne zakupy. A kopania dołków w gruzie współczuję, wiem coś o tym. Ja u siebie trafiłam na zakopane cegły, a nawet na stare szmaty, kapsle itp. Nornalnie ręce opadają
viva 08:38, 22 wrz 2012

Witaj Irenko
Nie sposób nadrobić zaległości...... widzę, że mocno działasz w ogrodzie (o forum nie wspomnę), wiosną będę do Ciebie wpadać na ucztę dla oczu..... będziesz miała moc kwitnących cebulek .
Ja w tym roku bardzo mało sadzę, bo muszę trochę uporzadkować nasadzenia na rabatach bylinowych, a wiosną cebulki przeszkadzają
Milka 09:04, 22 wrz 2012

Marta napisał(a)
Śliczne zakupy. A kopania dołków w gruzie współczuję, wiem coś o tym. Ja u siebie trafiłam na zakopane cegły, a nawet na stare szmaty, kapsle itp. Nornalnie ręce opadają

witaj Marta i dzięki tak, u mnie też, szmaty, butelki i żelastwo, normalnie zgroza!
JulkAd 09:34, 22 wrz 2012

Miłego dnia Irenko ...u mnie już pada, zostały mi prace wewnątrz domu, a z ogrodu nici
Milka 10:10, 22 wrz 2012

viva napisał(a)
Witaj Irenko
Nie sposób nadrobić zaległości...... widzę, że mocno działasz w ogrodzie (o forum nie wspomnę), wiosną będę do Ciebie wpadać na ucztę dla oczu..... będziesz miała moc kwitnących cebulek .
Ja w tym roku bardzo mało sadzę, bo muszę trochę uporzadkować nasadzenia na rabatach bylinowych, a wiosną cebulki przeszkadzają

Vivo, zapraszam o każdej porze to ja tak mam z szafirkami, cos sadzę i im szkodzę
jakiś czas ogród był w odstawce, dlatego teraz zbiegło sie tyle naraz zakupów i nasadzań;

i oczywiście zapraszam na ucztę cebulową
u ciebie tak pięknie i tyle roślin, że chyba nie ma potrzeby cokolwiek sadzic, tylko dopieszczać i delektować się
pozdrawiam serdecznie
Milka 10:12, 22 wrz 2012

JulkAd napisał(a)
Miłego dnia Irenko ...u mnie już pada, zostały mi prace wewnątrz domu, a z ogrodu nici

Jula, u mnie też pada
więc gotuję obiad, a jak przestanie, gonie sadzić; własnie wróciłam z zakupami od Kulasa, ba dostałam 15% rabatu, nieźle kupiłam klona, skimmie czerwone i białe, laurowiśnie i cisy; fotki pokażę przy okazji, ale klonik...piękny
betysia 10:43, 22 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
i dla wszystkich na dzień dobry życzę pięknej pogody i wspaniałych chwil w ogrodzie

trawka gdzie nie gdzie łysa, skutek walki z kretami, będę siać

kupiłam coś dla ptaszków, naśladowałam Bożenkę, w końcu może i ja jakoś je ładnie uwiecznię

i to wczorajsze zakupy, tylko runianka posadzona, reszta na rabacie cieniolubnej pod wiązem stoi i czeka na posadzenie, będzie ciężko, bo tam w środku sporo gruzu i kopanie dołków..ufff!
a to żurawka Georgia Pech, też jest niesamowita

Irenus....jakiez energetyczne, pogodne zdjecia...ale to cala TY...wiec nic nie dziwi...a i bukszpany....oj.........
cos doczytalam u siebie, ze u was pada....no to priorytetem wysylam cale narecze promykow....
cudnego weekendu mimo wszystko!!!!!
sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!