Maju fajnie, że wpadłaś

my tez wieszamy sadło, ale i takie karmniki dla mniejszych ptaszków się przydadzą; poza tym u nas w koronach drzew szpaki, sroki i inne urzędują non stop, a dołem pełno nawozu z ich posiedzeń, mają sporo jedzenia u nas
Bożenko przerzucam się na sernik na zimno, ciasto zjadły pieski
AniaDs Aniu, czasami tak bywa, ale potem po burzy słońce, więc wierzę, ze i u ciebie już lepiej
Robert posłucham twoich rad, ale skoro Bożenka te karmniki kupiła i ptaszki jedzą, to i u mnie może być, a słonecznik kupię
Anita takie czekoladowe SPA najlepsze na zimowe wieczory

a i pogaduchy przy okazji
Evchen tak, to samo kupiłam, bardzo ładna

może moją okryję gałązkami świerku, śnieg napada i jakoś przeżyje, jak nie...trudno! ciesz się swoją, niezły okaz
Mirka bardzo się cieszę z odwiedzin, wpadaj kiedy tylko masz ochotę, wszelkie rady mile widziane

zajrzę i ja do ciebie
Marzenko walczyłam całą niedzielę, pogoda wyśmienita, plewiłam i w końcu posadziłam cebule, 350, czyli póki co mam posadzonych 550; teraz czekam na kolejną partię 328, bo tyle mi zabrakło do kompozycji, ale czy to będą jakieś kompozycje okaże się na wiosnę
Martek dzięki, wyślę jeszcze jedną sadzonkę, ale one mimo sponiewierania odbijają ładnie, nie martw się; zaraz jak odpiszę na posty wstawię ci firletkę w całej okazałości; mądrych rad, zawsze słucham
Aniu asc dzięki za rady, informacje, zrozumienie, wymianę poglądów z Marzenką, to lubię

z jedzeniem czasami mam tak jak ty, więc robię hurtem, aby sobie nie zaprzątać głowy; nie mam dzieci, więc 2 nas to wyśmienita sytuacja na stwarzanie wygód i robienie tego co się chce
Eliza witaj, mówiłam, ze nie będzie aż tak źle

potem zajrzę, robię teraz wszystko naraz i jestem do tyłu z forum
Marzenko wszystko posadzone
Bożenko/Epodlas cieszę się, że mimo niespodziewanej burzy, pogoda wróciła i super spędziłaś czas

z góry dziękuję za nasionka
Aniu asc wielkie dzięki za okulary i wiadomo, że do ciebie zawitam! skoro taki przesąd...
Weroniko to jest dokładnie ta róża; powiem tak, kwitnie dość intensywnie, ale krótko, więc tak 3 razy zawiązywała pąki i kwitła, to jej plus; w tej chwili jest najładniejsza, a sadziłam ją w marcu albo kwietniu tego roku; pozdrawiam
Bożenko my dwie zapominalskie do Ani na pewno wrócimy