Mala_Mi
11:02, 22 wrz 2012

U mnie Selgrosa nie ma...buuuuu a M po obejrzeniu bajek Bogdzi zażadał też takich samych....... nawet przed chwilą mówił gdzie by je powiesił.. musze poszperać w internecie...... i też kupić.... U nas jeszcze nie pada, ale od rana walczę z porządkami, zwłąszcza, żę myszka wdarła sie do kuchni i pocieła mi wszystko w szafce z pzyprawami.... Wiec przy okazji przygotowałam OBIAD...... i zaraz mykam do ogrodu (póki nie pada) ale jeszcze trochę biurokracji w pracy muszę zrobić.......
Czerwone zurawki świetne..... zapisz nazwy tych dwóch co masz.. bo będę jeszcze Cię nękać.. ja nie zapisuję, bo i tak pogubię zapiski
Wczoraj w nocy napadłam na sklep internetowy... i nie wiem gdzie to wszystko posadzę, ale jakos sobie nie wyobrażm wiosny bez nowych cebulastych.. stare już znam wiec juz to nie to samo co nowe
Samych krokusów mam 700
Obsadzę drogę dojazdową do działki..tam taki byle jaki trawnik.. mogę go kosic późno bo trawa i tak tam kipsko rośnie
700 to trochę mało, ale z braku czasu na razie tyle, a jak sie wyrobię to późną jesienia są wyprzedaże cebul to dokupię więcej i taniej
Czerwone zurawki świetne..... zapisz nazwy tych dwóch co masz.. bo będę jeszcze Cię nękać.. ja nie zapisuję, bo i tak pogubię zapiski

Wczoraj w nocy napadłam na sklep internetowy... i nie wiem gdzie to wszystko posadzę, ale jakos sobie nie wyobrażm wiosny bez nowych cebulastych.. stare już znam wiec juz to nie to samo co nowe

Samych krokusów mam 700