ja też Marzenko pogoda coś sie posuła, pochmurno, oby tylko nie lało, to może byc do prac w ogrodzie; ja się ubieram już w zimowe polary do prac ogrodowych
Śliczne zakupy. A kopania dołków w gruzie współczuję, wiem coś o tym. Ja u siebie trafiłam na zakopane cegły, a nawet na stare szmaty, kapsle itp. Nornalnie ręce opadają
Witaj Irenko
Nie sposób nadrobić zaległości...... widzę, że mocno działasz w ogrodzie (o forum nie wspomnę), wiosną będę do Ciebie wpadać na ucztę dla oczu..... będziesz miała moc kwitnących cebulek .
Ja w tym roku bardzo mało sadzę, bo muszę trochę uporzadkować nasadzenia na rabatach bylinowych, a wiosną cebulki przeszkadzają
jakiś czas ogród był w odstawce, dlatego teraz zbiegło sie tyle naraz zakupów i nasadzań;
i oczywiście zapraszam na ucztę cebulową
u ciebie tak pięknie i tyle roślin, że chyba nie ma potrzeby cokolwiek sadzic, tylko dopieszczać i delektować się
pozdrawiam serdecznie
Jula, u mnie też pada
więc gotuję obiad, a jak przestanie, gonie sadzić; własnie wróciłam z zakupami od Kulasa, ba dostałam 15% rabatu, nieźle kupiłam klona, skimmie czerwone i białe, laurowiśnie i cisy; fotki pokażę przy okazji, ale klonik...piękny
Irenus....jakiez energetyczne, pogodne zdjecia...ale to cala TY...wiec nic nie dziwi...a i bukszpany....oj.........
cos doczytalam u siebie, ze u was pada....no to priorytetem wysylam cale narecze promykow....
cudnego weekendu mimo wszystko!!!!!
sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!