Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

AgnieszkaBK 17:38, 07 lis 2013

malgocha1960 napisał(a)
Agnieszko,faktycznie to nie koniec świata i nie wiadomo gdzie nas los wyrzuci.
Co to za drzewko z owocami na zdjęciu?

Małgosiu, to jest jak zauważyła Ania, rajska jabłonka ..... wiosną pięknie kwitnie

a jesienią ma takie małe jabłuszka

AgnieszkaBK 17:44, 07 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Agnieszko, wkleiłam u siebie różę z bliska i z odległości

a tym bukietem jestem zachwycona, czad, wkleiłam sobie do folderu INSPIRACJE

Irenko, różę już podejrzałam, tylko nie zdążyłam napisać Dziękuję za pochwaly, bardzo mi miło, ale to takie pierwsze próby Myślę, że też byś takie coś zrobiła .... trzeba tylko spróbować, a sztucznum kwiatom krzywdy się nie zrobi
AgnieszkaBK 17:49, 07 lis 2013

as226 napisał(a)
Też byłam parę razy w Białej, szwagier studiował na AFW. Bardzo miłe, spokojne miasto

Ja jestem lokalną patriotką i lubię swoje miasto, tym bardziej mi miło, że i Tobie się spodobało. Bardzo dużo osób w Polsce zna Białą właśnie przez AWF. Może jeszcze kiedyś odwiedzisz te strony... teraz masz już tu znajomą
AgnieszkaBK 17:51, 07 lis 2013

asc napisał(a)
Aga.. jedną gorszą zwiąż, a tę lepszą zostaw U Ciebie zimniej niż u mnie.. i zima dłuższa o 2 tygodnie....
ja po namyśle tak zrobię.. lepszą zostawię luzem, a gorszą zwiążę I tak krakowskim targiem...... pół na pół ...

I tak właśnie Aniu zrobię ..... będzie dobrze
annawu 19:37, 07 lis 2013

Ja swoje juki 4szt. nie wiązałam przez 10 lat i zawsze na wiosnę w miarę wyglądały a na jedenastą zimę związałam bo 'gdzieś' wyczytałam, że trzeba tak zrobić i co? we wszystkie wlazł grzyb i byłam zmuszona wszystkie wykopać i wyrzucić Nie wiem czy chorobę dostały przez te zawiązywanie czy to była inna przyczyna a teraz już nowe juki nie zawiązuję i jest wszystko ok.
Bogdzia 20:21, 07 lis 2013

annawu napisał(a)
Ja swoje juki 4szt. nie wiązałam przez 10 lat i zawsze na wiosnę w miarę wyglądały a na jedenastą zimę związałam bo 'gdzieś' wyczytałam, że trzeba tak zrobić i co? we wszystkie wlazł grzyb i byłam zmuszona wszystkie wykopać i wyrzucić Nie wiem czy chorobę dostały przez te zawiązywanie czy to była inna przyczyna a teraz już nowe juki nie zawiązuję i jest wszystko ok.

Ze mną było identycznie jak z Anią , raz zawiazałam i wygniły , wiec nie związuje. Śliczna ta Twoja jabłonka Agnieszko. Pozdrawiam serdecznie.
as226 02:43, 08 lis 2013

AgnieszkaBK napisał(a)

Ja jestem lokalną patriotką i lubię swoje miasto, tym bardziej mi miło, że i Tobie się spodobało. Bardzo dużo osób w Polsce zna Białą właśnie przez AWF. Może jeszcze kiedyś odwiedzisz te strony... teraz masz już tu znajomą

dziękuje
AgnieszkaBK 15:53, 08 lis 2013

annawu napisał(a)

Zdecydowanie więcej głosów jest za tym żeby nie wiązać.... ja też nigdy nie wiązałam.... dzięki Aniu za radę
AgnieszkaBK 15:58, 08 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Ze mną było identycznie jak z Anią , raz zawiazałam i wygniły , wiec nie związuje. Śliczna ta Twoja jabłonka Agnieszko. Pozdrawiam serdecznie.

Miło mi Bogdziu, że zajrzałaś Bardzo lubię rajskie jabłonki, ale mam tylko jedną..... jak znajdę miejsce, to może jeszcze jakąś inną odmianę posadzę
AgnieszkaBK 16:02, 08 lis 2013

as226 napisał(a)

dziękuje

Asiu, kwiatek z mojego ogródka dla Ciebie