Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Mala_Mi 09:45, 01 lis 2013

Agnieszka.... minęłaś sie z powołaniem.... powinnaś robić bukiety Obydwa bardzo ładne.. ale i tak najfajniejsze są dyńki
EPODLAS 00:14, 03 lis 2013

Aniu, naprawdę śliczne te twoje bukiety - obydwa. Po prostu florystka z ciebie, a wiem że to wcale nie łatwo zrobić taką ładną kompozycję. Zdolna dziewczyna z ciebie
AgnieszkaBK 17:54, 03 lis 2013

Aniu, też mi się podobają dyńki.... wprawdzie to nie nasza tradycja, ale są zabawne

Bożenko, do florystki to mi jeszcze daleko .... żeby ładnie układać kwiaty trzeba znać techniki .... ja dopiero próbuję, ale miło mi że Ci się podobały
Tess 22:51, 03 lis 2013

Zaginęłaś na tak długo z powodu budowy?
Pojęcia nie miałam, że budujesz
Piękne wiązanki - gratulacje, masz smykałkę
I w ogrodzie pięknie.
Tesiskam
as226 00:28, 04 lis 2013

Witaj Kochana, przebrnęłam właśnie przez Twoje 152 strony Bardzo ładnie skomponowany ogród, bogactwo roślin, warzywniak bajkowy. A Twoje kompozycje na groby też śliczne. Serdecznie pozdrawiam i będę Twoim częstym gościem, by się podszkolić w ogrodnictwie
annawu 08:04, 04 lis 2013

AgnieszkaBK napisał(a)

Aguś piękne te stroiki zrobiłaś, takie ze 'smakiem' i kolorystyka dobrana fachowo

Dynie, też fajchciarskie pozdrawiam.
AgnieszkaBK 23:32, 04 lis 2013

Tesiu, tak do końca nie zaginęłam .... zaglądałam kiedy tylko mogłam na forum, tylko nie pisałam, ale to inna historia i nie chcę się o tym rozpisywać Przebudowa domu trwa już jakiś czas i pewnie jeszcze trochę potrwa, bo staramy się to robić z tzw. środków zgromadzonych Dzięki, że zajrzałaś i za miłe słowa

Asiu, miło mi że poświęciłaś swój czas żeby poznać mój ogród Powstawał on bardzo spontanicznie i bez projektów. Ciągle coś przesadzam i zmieniam, ale tak robi chyba większość właścicieli ogrodów. Mój ogród nie jest idealny, ale całkowicie mój i ja dobrze się w nim czujęDziękuję za wszystkie miłe słowa i zapraszam

Aniu, dzięki za uznanie .... ja dopiero zaczynam się bawić w układanie kwiatów, a trzeba mieć dużą wiedzę i doświadczenie żeby robić ładne kompozycje..... ale zawsze warto próbować

Mój jesienny bukiet układany w dyni

jola54 19:00, 06 lis 2013

Agnieszko! z Ciebie też artystyczna dusza, kompozycje ogrodowe do naśladowania, bukiety, że tylko malować martwe natury. I nie narzekaj na budowę, bo trawa odrośnie, a dom jest najważnieszszy. Wiem co mówię, bo mam mieszkanie w bloku. Pozdrawiam serdecznie i buziaki! Szkoda że tak daleko mieszkasz....ukradłabym po kawłeczku co nieco z Twojej działki.....
Mala_Mi 20:21, 06 lis 2013

Agnieszko - ja napiszę krótko.. fajnie , że znów jesteś.... jesteś drugą osobą którą poznałam osobiście na forum I nie żałuję

Bo Agnieszka nie tylko fajne bukiety robi, ale sama fajna dziewczyna w każdej postaci
Dla przypomnienia

A tak swoja drogą to rh rośnie?
AgnieszkaBK 21:50, 06 lis 2013

Jolu, takie pochwały od Ciebie, są dla mnie bardzo miłe Trafiłam na Twój wątek przez Kasię, u której wstawiłaś swój nowy obraz. Ja też wyszukuję na forum osób z różnymi pasjami. Ogrody takich osób przeważnie są takie indywidualne ... z duszą Na ogrodowisku 150 km to całkiem blisko

Aniu, ja też się cieszę, że miałam możliwość spotkania Ciebie osobiście i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się zobaczyć. Jakbyś wybierała się do B- stoku, , to zawsze pamiętaj ,że przez BP jest najlepsza droga Jak miło, że wstawiłaś tą fotkę.... super z Ciebie dziewczyna Rh rosną, ale były przesadzane, bo zmieniła się koncepcja ogrodu i chyba trochę to je osłabiło ..... zobaczymy po zimie