Witaj Agnieszko,nie będę odbiegać od opinii koleżanek i powtórzę,że przepiękne wiązanki zrobiłaś.Ja tradycyjnie zrobiłam z rozchodników na świerku.Spojrzałam,że mieszkasz tam,gdzie rozgrywa się akcja serialu "To nie koniec świata".Czy faktycznie u ciebie go kręcą?
Większość akcji tego serialu rozgrywa się w Pensjonacie Zaborek, który znajduje się bliżej Janowa Podlaskiego, tego znanego z aukcji koni arabskich. Sceny z filmu, które są w mieście, kręcone są u nas.... nawet autentyczny jest gabinet burmistrza, tylko że w rzeczywistości Biała ma Prezydenta Miasta.... ale przecież to film fabularny W filmie Biała pokazana jest jako takie małe miasteczko, tak naprawdę jest trochę większe. Może kiedyś odwiedzisz nasze strony ... to w końcu nie koniec świata
Masz rację na Ogrodowisku 150 km to blisko
W tle widzę piękną kępę juk Wiążesz czy nie ???? Bo chyba robić to co do tej pory
Jabłoneczka dla ptaszków.. wypasiona stołówka ... a teraz super ozdoba..
I do B-stoku oczywiście, że przez BP najlepsza droga
Aga.. jedną gorszą zwiąż, a tę lepszą zostaw U Ciebie zimniej niż u mnie.. i zima dłuższa o 2 tygodnie....
ja po namyśle tak zrobię.. lepszą zostawię luzem, a gorszą zwiążę I tak krakowskim targiem...... pół na pół ...