Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Pola 21:41, 14 kwi 2012

Marzenko przybiegłam się przywitać jak minęła sobota czy też pracowicie w ogródku
justi 22:02, 14 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
I obiecana ściana wodna - wciąż nie gotowa, przynajmniej murek został wymurowany i zrobiny otwór na stalową listwę. Na razie ściana okryta czrną folią aby deszcz jej nie zmoczył
Zdjecie wykonane z wnętrza domu. Jutro kupujemy tynk do niej. I juz zapadła decyzja , ze jak wystarczy środków zostanie na froncie położona płyta ze stali nierdzewnej.

Marzenko czy tam za ogrodzeniem masz jeszcze miejsce ?
Pomyślałam sobie o takich wiśniach Umbraculiferach. Jakbyś coś wyższego miała od ulicy to by sąsiedzi z domków na przeciwko nie podglądali z wyższych okien.
Gardenarium 22:05, 14 kwi 2012

Odwiedzam i podglądam budowę ściany wodnej, bo mnie też czeka nowa ściana na tyłach i sama nie wiem jaką chcę mieć Kiedy koniec prac?

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:10, 14 kwi 2012

Ojoj szefowa mnie odwiedziła
Końca prac nie widać, trwanik zadeptany, hosty również, a na dodatek pluskwice, które w ubiegłym roku cudem zdobylam sa zadeptane na amen.
Dzisiaj zakupiliśmy tynk do ściany wodnej jasnoszary. Ale zapowiadaja deszcz i nie wiem czy znow praće nie staną .... Ale tynk jest nieistotny bo postanowione plytę ze stali nierdzewnej zamontujemy. Teraz musze ponegocjować cene
marzena 22:13, 14 kwi 2012

obserwuję i podziwiam super będzie
Pola 22:13, 14 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ojoj szefowa mnie odwiedziła
Końca prac nie widać, trwanik zadeptany, hosty również, a na dodatek pluskwice, które w ubiegłym roku cudem zdobylam sa zadeptane na amen.
Dzisiaj zakupiliśmy tynk do ściany wodnej jasnoszary. Ale zapowiadaja deszcz i nie wiem czy znow praće nie staną .... Ale tynk jest nieistotny bo postanowione plytę ze stali nierdzewnej zamontujemy. Teraz musze ponegocjować cene

Marzenko trzymam kciuki za negocjacje
Madzenka 22:14, 14 kwi 2012

Nie wiem co robić z trawnikiem , normalnie o tej porze to już byłby nawozony a tak to jest taczka zajeżdzony, chyba będę go musiala na nowo zakladać po zakończeniu prac nad ścianą ...
Dla poprawy humoru kupiłam sobie kolejna hortensję
Ale mam kryzys emocjonalny bo ostatni mroz wymroził mi bambusy, nie wiem czy odżyją, wszystkie liście zważone, wszystkie świeżo posadzone budleje chyba teź podmrożone i nie wiem czy odbiją, nowe róże okrywowe też ucierpiały.
marzena 22:15, 14 kwi 2012

trawnikiem to sie nie przejmuj, trawa rosnie prawie cały rok odbudujesz później...
Joanka 22:16, 14 kwi 2012

Przeglądałam dziś ofertę z Makro. Będą kompleciki tarasowe Z białymi poduchami
Pola 22:16, 14 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Nie wiem co robić z trawnikiem , normalnie o tej porze to już byłby nawozony a tak to jest taczka zajeżdzony, chyba będę go musiala na nowo zakladać po zakończeniu prac nad ścianą ...
Dla poprawy humoru kupiłam sobie kolejna hortensję
Ale mam kryzys emocjonalny bo ostatni mroz wymroził mi bambusy, nie wiem czy odżyją, wszystkie liście zważone, wszystkie świeżo posadzone budleje chyba teź podmrożone i nie wiem czy odbiją, nowe róże okrywowe też ucierpiały.

Marzenko kiedy u was był mróz przecież zawsze u was cieplej niż u mnie buuuuuuu