Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Joanka 23:19, 04 maj 2012

Marzenko świetne zakupy zrobiłaś.
Surfinie boskie.... Szkoda, ze moje bratki ich nie widziały, może przestały by wreszcie kwitnąć

Melduję, że kciuki również trzymałam
Martek 23:25, 04 maj 2012

Pięknie dziękuję za spacer po botaniku
Kciuki też trzymałam i jeszcze potrzymam
Madzenka 00:37, 05 maj 2012

Joanka napisał(a)
Marzenko świetne zakupy zrobiłaś.
Surfinie boskie.... Szkoda, ze moje bratki ich nie widziały, może przestały by wreszcie kwitnąć

Melduję, że kciuki również trzymałam

Joasiu moje bratki też jeszcze kwitną i dlatego nie mam miejsca w donicach na surfinie
Madzenka 00:38, 05 maj 2012

Martek napisał(a)
Pięknie dziękuję za spacer po botaniku
Kciuki też trzymałam i jeszcze potrzymam

Marta spacer był jak zwykle niesamowity, jakby się wkraczało do tajemniczego ogrodu. Zwlaszcza, że wkoło stare drzewa i wszystko takie wypielęgnowane jutro dam jeszcz trochę zdjęć Rh i innych roślin
Dzięki za kciuki
noemi 02:56, 05 maj 2012

Marzenko piękne fotki z ogrodu botanicznego... właśnie głupio mi się zrobiło... mieć takie miejsce pod nosem i nic, ostatni raz byłam tam dawno temu , jak byłam na studiach ... wstyd, wstyd , mi wstyd

Miłego dnia

p.s. odebrałaś maila ode mnie?
bociek 07:19, 05 maj 2012

Marzenko, ale sie u Ciebie dzieje. Fajne te surfinie, nie widzialam takich. Widze, ze idziesz w fiolety. Sciana wodna czad kompletny. Widze, ze kulki z clematisow sie spodobaly - zapraszam do mnie na ogladanie swiezych zdjec z tego eksperymentu.

Usciskaj corke, zycze jej powodzen ia w dalszych zmaganiach z matura a Tobie spokoju - nie denerwuj sie, bedzie super.

Przepraszam, ze tak lakonicznie, poprawie sie

PS. Nie bede u Bogdzi, maj i czerwiec mam masakryczny w tym roku, nie wyrabiam sie na zakretach. Buziole i milego dnia
Domi 09:32, 05 maj 2012

Marzenko, poczytałam u "holenderskiej" Moniki o Twoich przygodach. Dżizas! Disaster!
Ana 09:43, 05 maj 2012

Też pochlonęłam lekturę o Waszych zmaganiach na przełomie roku!!! Jesteście wielcy, że to przetrwaliście!
Madzenka 09:57, 05 maj 2012

noemi napisał(a)
Marzenko piękne fotki z ogrodu botanicznego... właśnie głupio mi się zrobiło... mieć takie miejsce pod nosem i nic, ostatni raz byłam tam dawno temu , jak byłam na studiach ... wstyd, wstyd , mi wstyd

Miłego dnia

p.s. odebrałaś maila ode mnie?

Magda czas nadrobić zaleglości. Wpryszly weekend pewnie będą kwitły wszystkie RH, irysy i piwonie . I jeszcze ogród japoński
Madzenka 09:58, 05 maj 2012

bociek napisał(a)
Marzenko, ale sie u Ciebie dzieje. Fajne te surfinie, nie widzialam takich. Widze, ze idziesz w fiolety. Sciana wodna czad kompletny. Widze, ze kulki z clematisow sie spodobaly - zapraszam do mnie na ogladanie swiezych zdjec z tego eksperymentu.

Usciskaj corke, zycze jej powodzen ia w dalszych zmaganiach z matura a Tobie spokoju - nie denerwuj sie, bedzie super.

Przepraszam, ze tak lakonicznie, poprawie sie

PS. Nie bede u Bogdzi, maj i czerwiec mam masakryczny w tym roku, nie wyrabiam sie na zakretach. Buziole i milego dnia

Kasiu przyjedź proszę do Bogdzi!!!! Mnie nie będzie na święcie róż. Zaraz obejrzę Twoje kule