Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

kwiatholandii 20:39, 06 maj 2012

Pięknie się Twój ogród prezentuje. Ten komplet na tarasie to jak wisienka na torcie. No i płyty pięknie obsadzone. Jakoś wcześniej nie widziałam takiego efektu. Z tej perspektywy bomba. Pięknie.

waska 20:41, 06 maj 2012

coraz bardziej lubie przychodzić do twojego ogrodu
popcorn 20:44, 06 maj 2012

"Kiedyś będzie tu pięknie..." już jest pięknie! Wymuskany, wychuchany ogród, wszystko do wszystkiego pasuje! Miodzio!
pozdrawiam
noemi 21:00, 06 maj 2012

Marzenko jestem pod wrażeniem , że masz tyle gatunków roślin i to mi się u Ciebie bardzo podoba ... są tak dyskretnie wkomponowane w rabaty , mistrzostwo ... co do kulek, przy wjeździe , dla mnie jest ok ...dzisiaj przeglądałam strony angielskie , oni pokazują cuda ...popatrz na ich kulki 16 stron

ageno:1:" target="_blank" rel="nofollow">http://www.gapphotos.com/imageresults.asp?category=Topiary&ageno:1:

Madzenka 21:01, 06 maj 2012

Monika, Waśka i Karolina pięknie to bedzie jak tyły skończę i ten bok grażu .
I co ja potem będę robić, chyba będzie czas umrzeć
A jeszcze zaanektuję większy teren za płotem.... bo na razie tylko 5 grabów posadziłam. Ale dzisiaj wymyslałm, ze przed furtką kulki bukszpanów trzeba posadzić aby z ulicy było łatwo ogrodowiczankę zidentyfikować
Madzenka 21:06, 06 maj 2012

noemi napisał(a)
Marzenko jestem pod wrażeniem , że masz tyle gatunków roślin i to mi się u Ciebie bardzo podoba ... są tak dyskretnie wkomponowane w rabaty , mistrzostwo ... co do kulek, przy wjeździe , dla mnie jest ok ...dzisiaj przeglądałam strony angielskie , oni pokazują cuda ...popatrz na ich kulki 16 stron

ageno:1:" target="_blank" rel="nofollow">http://www.gapphotos.com/imageresults.asp?category=Topiary&ageno:1:

Magda bałagam, znów przez Ciebie zgrzeszę. Dzisiaj pół dnia na nowo gardenbuilders oglądałam i mam tę koncpecję kulkową przed futką..
A rosliny to pomysł p. Architekt. Mój to tylko bukszpany, bukszpany, bukszpany, graby, rh, azalie, tulipany i czosnki, magnolie, róże, piwonie. kosaćće, liliwoce, trytomy, trzmieliny.
A bo zapomniałam dodać, ze czekam na dosatwę 20 szt trytomy i jeszcze kiedyś pustynniki dosadzę, które są reeeewelacyjne. Nic nie poradzę, ze lubię kwitnące w ramach z bukszpanów.
Dzięki ogrdodowisku cisy i hortensje pokochałam
Madzenka 21:09, 06 maj 2012

Magda stonę pierwszą z 16 obejrzałam i już jestem chora....
Marzy mi się na ścianie zachodniej drzewko owocowe ukrzyżowane.... ale mam obawy jak to będzie u mnie wyglądać......
noemi 21:24, 06 maj 2012

Musiałam sprawdzić w google jak wyglądają trytomy i pustynniki ... śliczne ... tyle pięknych roślin, chyba przestane myśleć o komunikacji na tarasie, tylko cały obstawie w donicach , bo trawnika już więcej nie mam pozwolenia usuwać ( oprócz zaplanowanej rabatki ostatniej ) a miejsca brak...
Ukłony dla p. Architekt, bardzo ładnie to zaplanowała chociaż Twoja lista nie była aż taka krótka ...
a te 16 stron to oglądam już chyba trzeci raz
Madzenka 21:29, 06 maj 2012

noemi napisał(a)
Musiałam sprawdzić w google jak wyglądają trytomy i pustynniki ... śliczne ... tyle pięknych roślin, chyba przestane myśleć o komunikacji na tarasie, tylko cały obstawie w donicach , bo trawnika już więcej nie mam pozwolenia usuwać ( oprócz zaplanowanej rabatki ostatniej ) a miejsca brak...
Ukłony dla p. Architekt, bardzo ładnie to zaplanowała chociaż Twoja lista nie była aż taka krótka ...
a te 16 stron to oglądam już chyba trzeci raz

Madzia trytomy i pustynnki super by wyglądały w donicach, zwłaszcza, ze krotko zdobią ogród i potem mogłabyś je dać do przechowalni, tzn ukryć gdzies w kącie. Trzytoma ma caly czas piękne liście a pustynnik znika.... Aby w nastepnym roku zrobić niespodziankę
noemi 21:41, 06 maj 2012

To zaraz poszukam w necie tego trytoma, bo nie ma ich chyba w sklepach ? ... o w można sadzić III- V ... to jeszcze zdążę jakby co ...