Ależ Wam zazdraszczam.............
I też chcę fotę na kanapach.... nogi wychodzą do niebaaaaaaaaaaa...nie pamietam tylko jaki fotograf to potrafi czynić......... oczywiscie bez kanap jest to niemożliwe......
Przyjeżdżaj kapelusz czeka
No ja to muszę przestudiować jeszcze dokładnie ułożenie kończyn dolnych pani redaktor z TV ... bo bez tego to w kapiluszu i na kanapie "kiepska sprawa" ... ...
M mój ogląda i mówi"...jeny, jakie ogrody, a nasz...????"
Podłóż mu wiytówkę Danusi ogrodu i powiedz, źe jesli nie widzi ża oknem że Wasz ogród tak wyglada, tzn że to schizofrenia i do psychiatryka sie czas udać
Mój M był zachwycony atmosferą i wreszcie się do tej naszej sekty przekonał
Marzenko też bym chciała żeby mój M przekonał się .........bo narazie patrzy na mnie jak na wariatkę i ciągle mówi że ma nadzieję że mi przejdzie.......a to dopiero początek !!!!!!
Marzenko, ale miałyście cudne spotkanie relację obejrzałam, jesteście tak piękne że decha zapiera. Pozdrawiam Was gorąco i cicho marzę że kiedyś będę mogła Was poznać w realu.
Podłóż mu wiytówkę Danusi ogrodu i powiedz, źe jesli nie widzi ża oknem że Wasz ogród tak wyglada, tzn że to schizofrenia i do psychiatryka sie czas udać
Było widać A Tytus z córką jak?
Tytus już na koniec pokochal Agniechę973 a córka nie wiem kiedy wymknęła się do kina
Ależ Wam zazdraszczam.............
I też chcę fotę na kanapach.... nogi wychodzą do niebaaaaaaaaaaa...nie pamietam tylko jaki fotograf to potrafi czynić......... oczywiscie bez kanap jest to niemożliwe......
Przyjeżdżaj kapelusz czeka
No ja to muszę przestudiować jeszcze dokładnie ułożenie kończyn dolnych pani redaktor z TV ... bo bez tego to w kapiluszu i na kanapie "kiepska sprawa" ... ...
Oj Iza cięzko będzie tak jak Pani redakor nóżki ułożyć, prędzej z kanapy spadniemy......
Marzenko też bym chciała żeby mój M przekonał się .........bo narazie patrzy na mnie jak na wariatkę i ciągle mówi że ma nadzieję że mi przejdzie.......a to dopiero początek !!!!!!
Mój też tak myślał, a teraz do naszej sekty przystąpił
Podeślemy mu Noemi i Wieloszkę jako świadków naszej organizacji to bez wahania przystąpi