Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ewa 07:27, 06 lip 2012

Marzenko , żeby ogród rósł tak szybko jak przybywa Ci stron

sylllwia 08:14, 06 lip 2012

Gratulacje Marzenko, cieszę się że miałam okazję poznać Cię w realu

Sebek 08:17, 06 lip 2012

Gratuluję 500

Wieloszka 08:31, 06 lip 2012

Marzenko, GRATULACJE!!!
anula_wn 08:41, 06 lip 2012

Marzenka, gratlacje !!!
anula_wn 08:49, 06 lip 2012

asc napisał(a)
Tak sobie troszkę dla relaksu poczytałąm do tyłu..... i ja Was postraszę.....
Rok temu do domu mojej cioci i wujka (ludzie bardzo wykształceni) wpadł piorun kulisty..... i nie było to przywidzenie, bo obydwoje z mężem to widzieli..... wypadło z za szafy..przeleciało po chałupie z sykiem, pół metra od cioci.... jakby ręke wyciagnęła to by złapałą... przewaliło się przez mieszkanie i poleciało do góry..... wiec wujcio biegiem za tą kulką.... i nic nie znalazł... Przy jakiejś okazji (a co najmniej 2 miesiące później) chcieli zapalić oświetlenie w ozdobnej safce..a tu się nie świeci.... osunęłi szafę by sprawdzić gniazdko...a ono było całe wypalone........
I piorunochron od pioruna kulistego nie uchroni. Ja wyciągam komputer z gniazdek w czasie burzy, bo pioruny walą w słupy energetyczne...a potem leci sobie taki piorunek po linii i zabezpeiczenia w domu mogą tego nie udżwignąć. telewizora mi nie żal..a le komputer, a raczej t oco w nim mam zapisane to mój "chleb"....wiec chucham i dmucham..... Piorunka na domku nie zakłądam, natomiast kiedy zrobię dobre zabezpieczenia przeciw przepięciowe w sieci..... by nie wyciagac tych kabelków z gniazdek......
Pioruny kuliste sie najprawdopodobniej same indukują...w sprzyjajacych okolicznosciach..zjawisko nie do końca zbadane..wiadomo, że pioruny kuliste są...
Pozdr.

to ja jeszcze kończąc temat burz .....
poczytajcie, może się komuś przyda
pozdrawiam !

h
ttp://www.budujemydom.pl/index.php?option=com_content&task=specialblogcategory&act=view&id=7840&Itemid=3383
Ana 09:31, 06 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ana ja zakochana w betleyu jestem. Ae nożyce do kancików były za drogie, ale teraz żałuję, że nie bentleya
M się śmial ze mnie jak te nożyce zobaczył. Powiedział że boschem też moźna ten sam efekt uzyskać!! patrzcie co za ignorant!!! A przecież obserowował instruktaż Danusi.
Niech no ja kanciki zrobię to mu szczeka opadnie!!! I na technika dentystycznego z budżetu domowego nie dostanie!!!!

hihihihihi....biedny M
A te szpalerowe bentleya do cięcia topiarów masz może? Bo ja myslę nad zakupem do bukszpanu, bo mi bosh szarpie...zobaczymy jak po ostrzeniu będzie teraz...
Ana 09:34, 06 lip 2012

Ach i najważniejsze - gratuluję pólmetku wątku, czekam na kolejne pogaduchy i ZDJĘCIA!!!!

Diana 09:58, 06 lip 2012

Marzenko gratulacje !!!!!! Pozdrawiam cieplutko i życzę kolejnej 500 - tki i jeszcze więcej
Juzia 13:08, 06 lip 2012

Marzenko...wiesz, że mogłabyś już zmienić nazwę wątku, bo jest pięknie. Ogród bardzo się zmienił od wiosny. Ale, że jesteś konsekwentna to pomożemy Ci szybko dobić do tysiąca!!!!