Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

19:06, 14 wrz 2013
Borbetko to jak skumuluje się to przez tydzień to obrobisz ogród w przeciągu chwili
Ja też siedzę i wgapiam się w monitor
kasiula79 19:22, 14 wrz 2013

Borbetko mogłabyś mi pokazać Twoja tojeść aurea? (ciekawi mnie jak wygląda o tej porze roku)

pozdrawiam
19:34, 14 wrz 2013
Borbetka napisał(a)
Matko, przez tydzień? No to z zakupem kaloszy w Biedronce nie zdążyłam! Mam tylko lekkie papucie, podróbki Crocksów . W tych się nie da na mokrym.
.

Oglądałam właśnie pogodę..szukaj kaloszy..
Szkoda,że nie mam pojęcia o grzybobraniu...no i gdyby nie było tych pajęczyn rozesłanych między sosnami..to pewnie bym latała sobie po zagajnikach z koszyczkiem
iza_1611 19:39, 14 wrz 2013

Hej hej Barbetko, jak tam humorek?

Pewnie Cię to nie bardzo pocieszy, ale pomyśl sobie, że Ty przynajmniej masz pomysł na ogród i już wkrótce zaczniesz jego realizację
a ja mam ciągłego doła, bo nie mogę nic ciekawego wymyśleć....wiesz jak mnie to denerwuje!
Zobacz, nic się u mnie nie zmiania - sama trawa...aaa (to było westchnienie rozpaczy)

19:48, 14 wrz 2013
Izo ale za to jaki widok dookoła
dyha 23:35, 14 wrz 2013

Izo - nic niczego nie zasłania. Można uprawiać sporty Pozdrawiam

Doła mamy wszyscy przy takiej pogodzie. Choć zawsze coś tam się do rąk przyczepi, nawet w "ciapę".
wiunia 01:04, 15 wrz 2013

Borbetko ja też mam nerwa o tą pogodę, dziś kupiłam dwie rosliny i mimo ciągłego deszczu posadziłam i jeszcze przy nich postałam, a co? Zmokłam jak "zmokła kura" choć w płaszczyku przeciwdeszczowym,kapturze i kaloszach Niestety dzis miałam wolną chwile więc musiałam wykorzystać, mój M pokiwał tylko głową jak zobaczył,że wychodzę do ogrodu, ale katar wieczorem dostał on i już dawno śpi po dawce witaminy C
Madzenka 09:12, 15 wrz 2013

Mam nadzieję, że wczoraj podziałałaś. U nas miało cały dzień lać a lało w piątkową noc. Wczoraj ostro poprzesadzałam
Borbetka 10:37, 15 wrz 2013

kasiula79 napisał(a)
Borbetko mogłabyś mi pokazać Twoja tojeść aurea? (ciekawi mnie jak wygląda o tej porze roku)

pozdrawiam

Kasiulo, tojeść wyglądała po posadzeniu tak, a potem tak (obok). Rozrasta się bardzo szybko, nie spodziewałam się i myślałam, że musi mieć dość mokro. Ja ją mam na stanowisku półcienistym. Ok. 6 godzin jest słońce od rana. Ja widać włazi na bruk:

Borbetka 10:38, 15 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mam nadzieję, że wczoraj podziałałaś. U nas miało cały dzień lać a lało w piątkową noc. Wczoraj ostro poprzesadzałam

Madżen, nic nie zrobiłam w ogrodzie, zła byłam na deszcz. Pomalowałam za to sufit w łazience.