Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

zabaewa 13:37, 29 gru 2013

Pozdrowionka poświąteczne i przednoworoczne I udanego ogrodniczego 2014 r
Zielona 15:09, 29 gru 2013

Z uściskami przydrepciłam. I nadzieją, że Męża urabiasz, bo ja swojemu już zapowiedziałam, że jedną noc spędzi z Dziewczynkami gdzie chce - byle nie w domu, bo babską nasiadówkę pidżamkową mamy
wiunia 15:44, 29 gru 2013

Moniko, zostawiam najlepsze życzenia na Nowy Rok i może kiedyś tak po sąsiedzku choć po przeciwnych stronach P-nia wypijemy kawkę?
Borbetka 16:55, 29 gru 2013

wiunia napisał(a)
Moniko, zostawiam najlepsze życzenia na Nowy Rok i może kiedyś tak po sąsiedzku choć po przeciwnych stronach P-nia wypijemy kawkę?

Ano pewnie, mam już 3 koleżanki ... fizycznie ... stąd .
Borbetka 16:56, 29 gru 2013

Zielona napisał(a)
Z uściskami przydrepciłam. I nadzieją, że Męża urabiasz, bo ja swojemu już zapowiedziałam, że jedną noc spędzi z Dziewczynkami gdzie chce - byle nie w domu, bo babską nasiadówkę pidżamkową mamy

Jeszcze nic nie mówiłam konkretnego, ale pierwszy krok był. Da się zrobić.
Borbetka 16:57, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Borbetko do Siego Roku..... oby lepszy i nie gorszy

Krytyka konstruktywna ma dobre strony... bo ile można słodzić Od samego słodzenia nie będzie lepiej... Grunt to nie obrażać po drodze..

Wiec w przyszłym roku życzę takiej sympatycznej konstruktywnej krytyki..... a i pochwał dużo też

U Ciebie to nie ma co krytykować, ale nawet u Ciebie można coś zmienić na lepsze, wiec czeakmy wiosny... i na te zmiany

To napisałam ja Mała Mi....

Ja od razu wiedziałam, że to Ty po zmianie.
U każdego można coś zmienić. U mnie już się tyle zmieniło i będzie jeszcze, jeszcze fajniej. Przebieram nóżkami do wiosny.
Borbetka 16:58, 29 gru 2013

Zabaewo, Ewko, Gabrysiu - dziękuję.
Jeśli chodzi o bombki, to od tego roku postanowione. Co roku 2 albo 3 szt. jedyne w swoim rodzaju kupowane będą. Dzieciom pozostawię na pamiątkę.
Zielona 20:21, 29 gru 2013

Borbetka napisał(a)

Jeszcze nic nie mówiłam konkretnego, ale pierwszy krok był. Da się zrobić.
I tego się trzymaj, bo styczeń za pasem, a na styczeń umówione jesteśmy Muszę jeszcze Monikę przekonać. Asia zapowiedziała, że chętnie
Alisonek 22:30, 29 gru 2013

W nadchodzącym wielkimi krokami Nowym Roku życzę spełnienia marzeń, osiągnięcia założonych celów oraz roślin tak pięknych, że niejednym oko zbieleje z zazdrości oczywiście tak pozytywnie. Wszystkiego dobrego sąsiadko z Wlkp
makkasia 23:21, 29 gru 2013

Borbetko ja się doczekałam i zdjęć i śladu Twojego u mnie
Pierwsze zachwyca, drugie cieszy - ja Ci życzę dobrego, zdrowego i szczęśliwego roku 2014 i wiele powodów do radości z powodu naszych ogrodów
ściskam