Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Margarete 23:49, 25 gru 2013

........sie doczekałam fotek........
Bardzo ladnie ci wyszly te ozdoby, stroik w szarosciach i zieleni sliczny, a ten z kremowymi swiecami ozdobiony tzlko gwiazdkami urzekajacy....... no a girlanda.... cudnie jest !
Wszystkiego najlepszego na swieta !
Borbetka 22:08, 26 gru 2013

Ściskam wszystkich. Prawie po Świętach. To dobrze, bo obżarstwo straszne. Przyszły rok z bieganiem za pan brat będzie. Jeszcze tylko Sylwester u nas. Lubię imprezy organizować, ale tylko ja w mym domu. Na Nowy Rok wszystkim moim przyjaciołom z tego Forum życzę zdrowia do ogrodniczej pracy, radości z patrzenia na roślinki i grubego portfela do realizacji marzeń ogrodowych. Dużo inspiracji pobieranych tutaj i rozdawanych również oraz umiejętności przyjmowania krytyki i porad z każdej strony, bo różnie bywało. Kochani Do Siego Roku!!! (to naprawdę tak się pisze, nie bujam)
agata19762 21:07, 27 gru 2013

Witaj poświątecznie

pięknie w Twoim domku....
choinka cudna !!!!!!!!
pozdrówka zostawiam
anna_studio 20:09, 28 gru 2013

Nie dotarłam z życzeniami świątecznymi....
więc...chyba będę pierwsza z noworocznymi....

...choinka cudna !!!
Borbetka 11:29, 29 gru 2013

No stroika chyba nie będzie. Niedokończony i się chyba nie opłaca już .
Dziękuję wszystkim za życzenia, które również ode mnie z głębi serca przesyłam. Na ten Nowy Rok życzę wszystkim dużo uśmiechu i zdrowia przede wszystkim, bo jak ono jest, to góry można przenosić. Jak nie ma, to wszystko się wali, wiadomo.
Zatem bawcie się dobrze, na wesoło w Sylwestra ... chociaż osobiście nie lubię tego dnia, a styczeń Nowego Roku to katorga dla mnie. Jak już minie, to potem krótki luty i prawie wiosenka. Oby była cudna ... z cebulowymi.
Gabrysia_ 11:49, 29 gru 2013

Borbetko ja też czekam na wiosnę,choć patrząc za okno to chyba już jest?
Choinka bardzo fajna,ja lubię święta i cały ten klimat z nimi związany
Moje tulipany już wystawiają główki co mnie trochę martwi!
Miłej niedzieli
Mala_Mi 11:55, 29 gru 2013

Borbetko do Siego Roku..... oby lepszy i nie gorszy

Krytyka konstruktywna ma dobre strony... bo ile można słodzić Od samego słodzenia nie będzie lepiej... Grunt to nie obrażać po drodze..

Wiec w przyszłym roku życzę takiej sympatycznej konstruktywnej krytyki..... a i pochwał dużo też

U Ciebie to nie ma co krytykować, ale nawet u Ciebie można coś zmienić na lepsze, wiec czeakmy wiosny... i na te zmiany

To napisałam ja Mała Mi....
dominika_rew 11:58, 29 gru 2013

Sąsiadko, przychodzę do Ciebie również z pozdrowieniami i najlepszymi życzeniami na Nowy Rok
Gabriela 12:17, 29 gru 2013

Girlanda kominkowa zachwycająca, podobnie choinka i reszta świątecznych aranżacji, to wszystko w Twoim domu sprawia takie "ciepłe' wrażenie. Bombka - kareta fantastyczna, kolekcjonuję takie ozdoby. Masz ich więcej?
Życzę żeby styczeń szybko minął, też nie przepadam.
ewa004 12:18, 29 gru 2013

I ja życzenia noworoczne wpadłam zostawić
Życzę ci aby ten Nowy Rok przyniósł Ci wszystko o czym marzysz