Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Borbetka 22:05, 01 lip 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Moniko. Melduję że zakupiłam 15 Danik. Tylko że u mnie się będą nazywały Borbetkowe Daniki

Bardzo bardzo dziękuję ci za inspirację.

Agnieszko, bardzo mi miło! I ta nazwa, miękko mi się zrobiło na żołądku . Nożyce w rękę plus woda i trochę nawozu. Będą cudne, zobaczysz.
Borbetka 22:07, 01 lip 2014

Mathildis napisał(a)
Jak zawsze warto było do Ciebie zajrzeć by nasycić oczy tymi widokami... jedynie nie podzielam sympatii do koloru żółtego

Monia, Kwiatku ... fajnie, że piszesz znowu. A poduchy zapraszają ...
Mathildis - dziękuję i rozumiem, co do żółtego. Ja nie bardzo na różowy jestem
Borbetka 22:09, 01 lip 2014

BaRa napisał(a)

Podpisuję się obiema rękami

BaRa - dziękuję.
Kasiulko, nie wiem, co mam posadzić w tych żurawkach. Za nimi 3 stożki, więc stożki, jak Danka mi narysowała, odpadają. Żurawki robią gęstwinę nie do pomyślenia i nic mi nie pasuje do kompozycji.
Kondzio 22:13, 01 lip 2014

Boskie kulki jak zwykle dopieszczony ogrod nadrobilem zaległości
Borbetka 22:13, 01 lip 2014

Kochane dziewczyny: Zielony_ogród, megabasiu, Magdo25, Zeto, Asico, Dorotko123, Makkasiu, GorAno, Wiuniu, AgoB i MartoiBartku - serdecznie dziękuję Wam za wpisy i pochwały. Cieszę się, że mój ogród się podoba i to mnie bardzo napędza, aby jeszcze więcej pracować i go pielęgnować.
Grembosiu - poprawię się co do fotek .
Borbetka 22:16, 01 lip 2014

Kondzio napisał(a)
Boskie kulki jak zwykle dopieszczony ogrod nadrobilem zaległości

O, i Kondziu jesteś. Bardzo Ci dziękuję. A gdzie hi, hi, hi?
Wstrętnie z mojej strony, bo dawno nie byłam u Ciebie. Biegnę czytać, co u Ciebie nowego i jak ogród wygląda.
To smutnie, ale nawet nie wiem, kiedy lipiec się zrobił. Pewnie mi wakacje przelecą przed oczami, nawet nie wiem kiedy. Czas za szybko biegnie, dlatego mam tyły we wszystkim. Praca, dom, ogród na końcu w tym roku. Kanty nie porobione i cięcie czeka. Ojejku!
Kondzio 22:19, 01 lip 2014

Borbetka napisał(a)

O, i Kondziu jesteś. Bardzo Ci dziękuję. A gdzie hi, hi, hi?
Wstrętnie z mojej strony, bo dawno nie byłam u Ciebie. Biegnę czytać, co u Ciebie nowego i jak ogród wygląda.
To smutnie, ale nawet nie wiem, kiedy lipiec się zrobił. Pewnie mi wakacje przelecą przed oczami, nawet nie wiem kiedy. Czas za szybko biegnie, dlatego mam tyły we wszystkim. Praca, dom, ogród na końcu w tym roku. Kanty nie porobione i cięcie czeka. Ojejku!
hi hi hi tyły chyba maja wszyscy nie przejmuj sie sam nie wiem jak mi wiosna przeleciała a ja mam tyle do roboty no ale cóż juz powinnismy sie do tego przyzwyczaić
Borbetka 22:22, 01 lip 2014

No, ale powiedz Kondzio, czy to jest normalne? Czy tak powinno być? Że wstajesz rano i już wieczór prawie jest? Jak byłam dzieckiem, nie przypominam sobie, żeby moi rodzice tak biegli przez życie. Może na wystawanie w kolejkach tracili czas, ale tak było, że dla rodziny zawsze czasu było nadmiar. Na robienie zabawek, rozrywkę, sport i, co ważne, spotkania rodzinne. Teraz to widzę rodzinę od święta, jak da radę, żeby wszystkim pasowało przyjść.
Donia72 22:24, 01 lip 2014

Borbetka napisał(a)
No, ale powiedz Kondzio, czy to jest normalne? Czy tak powinno być? Że wstajesz rano i już wieczór prawie jest? Jak byłam dzieckiem, nie przypominam sobie, żeby moi rodzice tak biegli przez życie. Może na wystawanie w kolejkach tracili czas, ale tak było, że dla rodziny zawsze czasu było nadmiar. Na robienie zabawek, rozrywkę, sport i, co ważne, spotkania rodzinne. Teraz to widzę rodzinę od święta, jak da radę, żeby wszystkim pasowało przyjść.

Zgadza się Borbetko.Ten czas teraz jakoś szybko leci
Kondzio 22:29, 01 lip 2014

Borbetka napisał(a)
wiesz ja nie mam rodziny jako takiej ale tez mam mało czasu na wszystko kiedy pamietam jak byłem dzieckiem dzień wydawał mi sie dłuższymniz teraz no ale teraz jest wiecej rozrywek i pracy niż kiedys trzeba sie dostosować do tego bo człowiek zwariował by szybko