Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Mathildis 23:09, 08 cze 2013

Borbetka napisał(a)
I jeszcze trochę (nie umiem jednak zdjęć robić, czytam o ISO, super macro i takich tam, ale nie znam się):

Ta roślina patykowata z kulką przy cyklamenach to Syngonanthus Mikado. Superowa jest (poniżej kulka):

Borbetko,
wiesz coś więcej o tej roślince? Domowa?Zimująca? Jednoroczna? Bardzo mi się spodobała i myślę czy będzie pasować do moich donic. Jak nie w tym roku to w przyszłym na pewno gdzieś ją wcisnę
kwiatholandii 07:16, 09 cze 2013

Ta roślina patykowata z kulką przy cyklamenach to Syngonanthus Mikado. Superowa jest (poniżej kulka):

I moja ulubiona funkia Fire Island:

Nie musisz umieć i tak super wszystko wygląda. Jak ja lubie u Ciebie ta ścianę zieleni . Będę ryczała w srodę.
Borbetka 09:38, 09 cze 2013

Mathildis - tutaj na florystycznym portalu coś znalazłam:

http://forum.portalflorystyczny.pl/index.php?id_t=36503

Monia - czekam z niecierpliwością.
polinka 13:04, 09 cze 2013

Borbetka zdjęcia rewelacyjne, piękna zieleń, soczyste kolory. Zawsze jak u Ciebie jestem to odczuwam taki spokój, przejrzystość. Mam nadzieję, że grad nie spowodował dużych zniszczeń a dzisiaj cieszysz się słońcem
Borbetka 19:16, 09 cze 2013

Polinko, od gradu mam tylko dziury w liściach funkii i datury. Nie jest na szczęście tak źle. Pozdrawiam
JoannA 13:45, 10 cze 2013

Witaj Borbetko,
zajrzałam z rewizytą i utknęłam u Ciebie na kilka dni. Twój ogród tak bardzo mi się podoba, że przeczytałam wszystko (nie tylko obrazkowe) od pierwszej do ostatniej strony. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodu, wiedzy i pracy jaką wkładasz w tworzenie swojego raju na ziemi. Cudownie Borbetko!
A kompozycje doniczkowe zachwycające!
pozdrawiam serdecznie
Borbetka 20:47, 10 cze 2013

Joasiu, to przebrnęłaś faktycznie! Bardzo się cieszę, że ogród Ci się podoba. Idę zaglądać do WAS. Buziaki.
agata19762 21:58, 10 cze 2013

byłam .....
oczka nacieszyłam i zmykam

miałam taką roślinkę .....ale mi padła
Donia72 00:41, 13 cze 2013

Byłam u Ciebie w odwiedzinkach. Pospacerowałam sobie
U mnie też grad porobił dziury w hostach
Borbetka 08:54, 13 cze 2013

Pozdrawiam Was gorąco.
Dziury nie dość, że w hostach to w daturach też. Daszek od tarasu mi się skończył i dostały trochę, teraz są przestawione i za chwilę zakwitną.