Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród na piasku

Kolorowy ogród na piasku

Urszulla 08:50, 22 cze 2014

Pozdrawiam, mi zdjęcia spotkaniowe tylko pozostały
a tam i Twój cudowny ogród był
Róża imponująca...czy Ty te łuk tak pokazywałaśnie pamiętam, a przecież ta róża na nim jest wspaniała. Ostatnio mam fioła na punkcie róż

Tak na marginesie, to Dziegiel nie powschodził. U mnie chyba jest zbyt ciężka ziemia dla wchodów z nasion, bo kosmosy też ledwo dwa urosły. Muszę jednak sadzić sadzonki. To tyle na roboczo... i zachwycam się dalej pięknościami
Rench 09:44, 22 cze 2014

Vivo,strasznie się cieszę ,że mogłam Cię poznać osobiście
A nawet sobie nie wyobrazasz,jaka jestem dumna że mnie rozpoznałaś
Jeszcze troszkę odgapię od Ciebie i bedę gotowa do zmiany wątku
Przypomnij ,jaką rózyczkę przywiozłaś dla Ewy ? Strasznie mi sie podobała.

leon60 10:22, 22 cze 2014

Wspaniale było Cię poznać
Buziaki zostawiam i też poproszę o imię tej różyczki
alinak 18:20, 22 cze 2014

Wpadam , bo teraz to chyba będzie najczęściej odwiedzany przeze mnie wątek . W nocy zgodnie z przewidywaniami nie spałam , planowałam nowe ścieżki i różane łuki ....nawet staw planowałam ...ale to już chyba mi się na tych
moich marnych 30-tu arach przyśniło ....

Vivo jeszcze raz bardzo dziękuję za zaproszenie i wspaniałą gościnę .Droga powrotna bardzo krótka a z Gabrysią nie można się nudzić ...można by jeszcze do Warszawy objechać ....
Twój ogród zrobił na mnie takie wrażenie że wypieki na twarzy mam do dziś ...

Mala_Mi 21:04, 22 cze 2014

Vivo.. bardzo dziękuje za miłe przyjecie, pyszne ciasto.. i jeszcze pyszniejsze widoki z ogrodu.... moja rodzina stwierdziła, że ze mną nie pojadą już do żadnego ogrodu oglądać, bo dostana zawału serca, że można mieć tak pięknie w ogrodzie...

I zapomniałam Ci dać wiesz co.... ot skleroza.... mus sie jeszcze spotkać Koniecznie...

I foteczki wrzucam.... z Bogdzi aparatu

I mój ulubiony widoczek Już mojego aparatu

I hostowisko co urosło bardzo od ostatniej wizyty.. byłam pod mega wrażeniem..

I wszechobecne róże...

popcorn 21:30, 22 cze 2014

Viva, ale cudnie u Ciebie! I tyle nowych zdjec, roznych ujec! Wypas Czy moje mini krzeselko (do pielenia) moge dostawic?? Pirouette przecudna, dopisuje do listy chciejstw

U Ciebie juz werbena kwitnac zaczyna??

pozdrawiam!
Gabriela 21:52, 22 cze 2014

Jeżeli gdzieś w Polsce jest angielski ogród, to właśnie tutaj, stworzony od podstaw ich rękami - dwojga przemiłych ludzi, czyli Vivy i jej męża.
Nie śniło mi się nawet, że zobaczę coś tak pięknego, bo żadne zdjęcie - uwierzcie Wy, którzy tu zaglądacie, nie oddaje prawdziwej urody i klimatu tego ogrodu.
Jestem zachwycona i pozostaję w tym zachwyceniu...
Patrzę na zdjęcia, które sama wczoraj zrobiłam, ale wolę zamknąć oczy i jeszcze raz przewijać ten cudowny film, który wczoraj widziałam.
Wasz ogród jest the best of.
Obie z Pszczelarnią stwierdziłyśmy wczoraj, że duuużo jeszcze pracy przed nami w naszych ogrodach, żeby doskoczyć do tego poziomu.
Pięknie dziekuję za godziny w Waszym ogrodzie, za przemiłe przyjęcie i poczęstunek, ściskam Was oboje mocno raz jeszcze.
Nieskora do przesady - Gabriela.

akanta 22:23, 22 cze 2014

Vivo ...trudno w takich emocjach znależć właściwe słowa ,mogę tylko podziwiać z zapartym tchem .....i przenosić się w inny nieziemski wymiar.....raj prawdziwy,podziw dla pracy Waszych rąk !!!
mira 22:34, 22 cze 2014

Ależ cudnie pokazała Gabrysia Twój ogród, takich zdjęć nie było, kolorowy zawrót głowy aż mi żal że nie byłam

pozdrawiam
Agnieszka_B 22:39, 22 cze 2014

Brak słów ...
po prostu cudnie